Kæmpe succes ved EM SUP 2017!

Officiel pressemeddelse

Portugal, Peniche d. 7 juni, 2017

Den regerende verdensmester Casper Steinfath sikrede sig onsdag eftermiddag dansk tid for 4. gang titlen som Europamester i surf disciplinen Stand Up Paddling (SUP). Dagens disciplin “Technical Race” blev afholdt under fantastiske forhold i surf paradiset Peniche i Portugal. I en tæt finale, hvor bølgerne splittede feltet ad flere gange formåede Steinfath at give gas når det gjaldt mest på den 4 km lange bane. En tæt sprint de sidste 300 meter mod franskmanden Arthur Arutkin kulminerede i et hektisk løb op af stranden til mållinjen, hvor det blev Steinfath som krydsede først.

At vinde min 4. EM titel i dag i Portugal var helt vildt! EM var en af mine helt store mål for i år, og det føles så fantastisk at kunne krydse målstregen først efter mange timers hård træning. Niveauet var super højt og jeg er bare glad for at ramme min topform netop i dag” udtaler en begejstret Casper Steinfath, som har svært ved at få armene ned.

Casper og Christian fejrer de gode resultater i Portugal. Foto: Niels Lønborg

Caspers landsholdkammerat og træningspartner, Christian Andersen også kendt som ‘Polar Bear’ sikrede ligeledes sig selv og det danske landshold en solid 5. plads, mens Nicoline Rasmussen imponerede på kvindesiden med en stærk 3. plads blandt Europas bedste kvinder. 

Dagens 4 km lange ‘Technical Race’ blev afviklet i udfordrende bølger, som bidrog til ekstra udfording for atleterne og høj spænding for publikum. EM er arrangeret af European Surfing Federation og løber fra. 5-11 juni. Allerede imorgen skal det danske landshold i action igen i disciplinen SUP Wave, og kigger man frem til fredag kan der være mere metal og flere podiepladser på spil når Casper, Christian og Nicoline skal i kamp på den 15 km lange distance. 

Mere info & Kontakt

For mere info og reaktioner fra atleterne, kontakt landstræner:

Niels Lønborg

+45 26809777

Surfniels@gmail.com 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar