Guld og bronze ved EM SUP 2017!

De danske SUP atleter er netop vendt hjem fra et stort EM med mange positive resultater.

Kometen fra Klitmøller, Christian Andersen, var “on fire” i sit technical race hvor han fik en super flot 5. plads.

I starten af konkurrencen overraskede Nicoline Rasmussen med en meget flot 3. plads i disciplinen technical race kun 17 sekunder efter Laura Quetglass som kom ind på 2. pladsen. Samme dag blev det Casper Steinfaths tur til at trække endnu en guldmedalje med hjem til hylden af trofæer. Med franskmanden, Arthur Arutkin, i følgeskab på den sidste bølge ind mod mål viste Casper, at han er kongen af technical racing og slog Arthur Arutkin i sprinten op mod mål. I samme race viste stortalentet fra Klitmøller, Christian Andersen, også kendt som Polar Bear, at han er ved at blande sig med de helt store drenge. Christian padlede sig nemlig til en vanvittig flot 5. plads!

Casper i tæt kamp med Arthur Arutkin fra Frankrig.

I bølge konkurrencen var både Christian Andersen, Casper Steinfath og Annette Qvistgaard først på ugen gået videre fra deres indledende heats og senere i ugens løb så vi Casper kæmpe sig hele vejen til en 5. plads hvor Christian placerede sig på en også meget flot 9. plads. Annette blev slået ud i sit andet heat og i sit repercharge heat placerede hun sig på en total 6. plads.

Casper Steinfath får en barrel i et af sine heats. Foto: Niels Lønborg

Christian Andersen

I løbets sidste race, den 15 km. seje langdistance disciplin, kom yderligere fine resultater. Her kom Casper Steinfath ind på en flot 4. plads kun 35 sekunder fra tredjepladsen og Christian Andersen padlede sig til en 7. plads. Nicoline Rasmussen måte desværre udgå af langdistance racet.

Med de meget flotte resultater placerede det Danmark på en overall 3. plads blandt de konkurrende lande. Se samtlige resultater her.

Det danske landshold fejre successen i Peniche, Portugal.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar