Bruno Hansen vinder sit 6. VM-guld og en plads i Guinness rekordborg!

Bruno Hansen har netop her til aften vundet VM i para-surfing. Det er danskerens 6. VM-guldmedalje i træk og sammen med medaljen følger også en plads i Guinness rekordbog.

For kort tid siden surfede den 49-årige Bruno Hansen finalen ved dette års Verdensmesterskab i para-surfing. VM blev afviklet i to meter høje bølger ved Pismo Beach nord for Los Angeles.

”Jeg er decideret mundlam og adrenalinen pumper stadig rundt i kroppen. Jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg skal sige” fortæller en tydelig berørt Bruno Hansen

Bruno Hansen var “on fire” i finalen. Foto: Ben Reed / ISA

Bruno leverede fænomenale point i sine indledende heats, men var utrolig tæt forfulgt af Hawaiianske Casey Proud. Det skulle da også vise sig, at blive noget af en gyser da finalen skulle afvikles. Bruno lå komfortabelt foran de andre surfere i heatet, men blot 8 sekunder før heatet blev fløjtet af surfede Casey Proud en bølge, som placerede ham blot 0.13 point fra Bruno.

”Jeg er super lykkelig over sejren og jeg er sikker på, at der er mange derhjemme som også er glade på mine vegne” siger han.

Bruno Hansen var tydeligt tænkende og berørt da han umiddelbart efter at være kommet op af vandet gav et interview. Foto: ISA

En plads i Guinness rekordborg
Bruno Hansen vil med sin 6. VM-guldmedalje blive optaget i fornemt selskab med den amerikanske surf legende Kelly Slater, da de nu begge to er de eneste surfere i verden der har vundet 6 verdensmesterskaber i træk. Før Verdensmesterskabet blev Bruno kontaktet af Guinness rekordbog, som nu vil have danskerne portrætteret i bogen.

Bruno hædret på podiet i Pismo Beach. Foto: Ben Reed / ISA

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar