Ny instruktør- og træneruddannelse på vej i DSRF

DSRF har pr. dags dato ansat Kristoffer Himmelstrup som projektmedarbejder i en 4 måneders projektansættelse i forbindelse med bevillingen fra DIFs initiativpulje.

Kristoffer skal udvikle DSRFs nye instruktør- og træneruddannelse i surfing, og skal samtidig være med til at udvikle en strategi for rekruttering og integrering i forening, skoler og uddannelsesinstitutioner samt en forretningsmodel for det videre forløb i DSRF.

Træneruddannelsen vil være koblet op på DIFs eksisterende træner moduler, og fra 2020 er det derfor forventligt, at du kan blive uddannet officiel surftræner, hvor du bl.a. uddannes i anatomi, fysiologi, idrætsskader, kost og ernæring, idrætspsykologi, træningsplanlægning m.v. – selvfølgelig altsammen koblet til surfsporten!

Kristoffer Himmelstrup har en bachelor i innovation og entreprenørskab og har tidligere arbejdet som udviklings- og innovationschef i Peak Marketing.

Kristoffer er passioneret omkring surfsporten og den indvirkning det kan have på mennesker. Derfor har han også de sidste par år stået i spidsen for udviklingen af et surfcenter i Panama for personer med særlige fysiske behov og PTSD. Han er desuden bekendt med trænerrollen og elitesport, da han tidligere selv har været en del af Team Danmarks elite i udspring og ved flere lejligheder været Bruno Hansens manager ved VM i Parasurfing.

Velkommen til Kristoffer i DSRF!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar