Fokus på SUP og surfing for målgrupper med særlige behov

DSRF har fået en ny virksomhedspraktikant, Kim Abel Jessen, som skal se nærmere på behovet for konkrete indsatser for målgrupper med særlige behov. Det kan være folk med stress og/eller PTSD, personer uden for arbejdsmarkedet, grupper med særlige fysiske begrænsninger m.v. DSRF har af flere omgange berørt området igennem særlige aktiviteter, senest i midten af juli, hvor forbundet sammen med flere DSRF klubber hjalp DIF Soldaterprojekt med afvikling af SUP aktiviteter på en camp for veteraner i Silkeborg.

Kim er uddannet antropolog fra KU i 2017 og har i flere år beskæftiget sig med menneskers kulturelle og sociale adfærd. Han har i en kortere periode været ansat hos DBU, hvor han har hjulpet med en række forskellige analyser

Målet er at vi i løbet af Kims praktikperiode kan få udarbejdet en konkret projektbeskrivelse, som vil kunne bruges til at rejse penge til en eventuel indsats. Kim vil derfor også gribe fat i flere af dem der rundt omkring i landet, allerede har eller har haft fokus på særlige målgrupper i relation til SUP og surfing.

Velkommen til Kim i DSRF!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar