ISA instruktør og ISA dommerkurser i 2013

Dansk Surf & Rafting Forbund samarbejder med International Surfing Association for at få afholdt flere forskellige ISA kurser i Danmark i løbet af 2013. Kurserne skal give mulighed for at danske surfinstruktører, dommere, ledere og officials får endnu bedre færdigheder og kompetencer, så der skabes et bedre fundament for den fremtidige udvikling af surfing og stand up paddle i Danmark.

coaching_instructing-logo-300x101judging_dev-logo-300x100ISAs uddannelses- og certificerings-system vil blive integreret i DSRFs uddannelses- og certificerings-system således at forbundskurser i fremtiden afholdes efter international standard. Men indtil der er uddannet danske ISA Course Presenters i de danske surfskoler, foreninger, klubber og i forbundet, så er det nødvendigt at samarbejde med DSRFs internationale samarbejdspartnere.

ISA Course presenter Andy Joyce fra Bournemouth, Great Britain, vil stå for at afholde ISA-kurserne ‘ISA Flat Water SUP instructor’ samt ‘ISA Surf instructor’. Great Britain Head Judge Bob Freshwater vil uddanne surf-dommere, der skal kunne dømme ved lokale, nationale og internationale surf-events i Danmark.

Er du interesseret i at deltage på instruktør og/eller dommerkurser så skriv til forbundet på kontaktdsrf@gmail.com med navn, evt. klub/forening, adresse, tlf./mobil og e-mailadresse. Afhængigt af interessen vil vi undersøge muligheden for flere kurser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar