Casper Steinfath: Det føles fantastisk!

Ved et roligt årsmøde i Peru forholdt Casper Steinfaths følelser sig modsat, da han blev valgt ind i bestyrelsen som vicepræsident i ISA. 

Casper Steinfath, Poul Erik Høyer og Fernando Aguerre sammen i Tyrkiet. Foto: ISA

Casper Steinfath, Poul Erik Høyer og Fernando Aguerre sammen i Tyrkiet. Foto: ISA

For omkring en uge siden brød nyheden. Casper Steinfath fik tildelt posten som vicepræsident i organisationen ISA i Peru.

– Det føles fantastisk! Jeg er virkelig taknemmelig for alle, der har stemt på mig og hjulpet mig med at nå hertil, siger Casper Steinfath.

Beslutningen blev truffet ved ISA’s årsmåde i Punta Hermosa, der ligger omkring en time fra hovedstaden, Lima.

Et simpelt møde

Der var ikke nogle problemer ved årsmødet, fordi det gik som aftalt. Præsidenten, Fernando Aguerre, fremlagde sin rapport for året og sin fremtidsvision for surfing.

Han stillede op igen som præsident og blev valgt igen som præsident uden konkurrence. Simpelt. Derfor bliver han i fire år endnu, og han vil arbejde på at få surfing på programmet ved De olympiske lege.

Nye vicepræsidenter

I modsætning til organisationens præsidentvalg var vicepræsidentvalget lidt mere spændende, for der var to pladser, der skulle fyldes ud.

Her fik Casper Steinfath den ene, og den anden gik til New Zealænderen Barbara Kendall. Hun er tidligere olympisk mester i windsurfing og international olympisk komité-medlem. To karakterer, der bestemt vil gavne ISA.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at tage fat på arbejdet sammen med ISA for at skabe en fortsat positiv og Olympisk fremtid for Surfing, siger Casper Steinfath.

Potentielt godt for Danmark

For omkring et år siden mødtes Casper Steinfath og international olympisk komité-medlem Poul Erik Høyer ved en stand up paddle opvisning i Tyrkiet.

Det var her, at de to cementerede deres første bekendtskab, og Poul Erik Høyer håber på, at Casper Steinfath kan påvirke dansk surfings fremtid.

– Jeg håber, at Caspers position som vicepræsicent i ISA vil styrke den internationale opfattelse af surfing i Danmark og det bidrag, vi kan give som danskere med vores åbne og demokratiske baggrund ind til internationale organisationer, siger Poul Erik Høyer.

Et tip til ISA

Poul Erik Høyer har også et tip til ISA, hvis de skal have surfing med på lsiten over discipliner ved De olympiske lege

– Det vil være hårdt arbejde, hvor jeg tror, at det er vigtigt at deltage aktivt, der hvor man kan møde andre organisationer inden for IOC, siger Poul Erik Høyer og tilføjer:

– ISA skal desuden leve op til de konditioner, der findes for at komme i betragtning til optagelse, men det ved ISA uden tvivl. En opgave kan være at sikre et overblik over faciliteter alle steder, der potentielt kan arrangeres OL, siger Poul Erik Høyer

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar