Recap på DSRF Fun Race i Aalborg

Torsdag d. 30. april afviklede Sportshøjskolen i Aalborg et SUP Fun Race, som var en del af et større arrangement skolen stod bag.

Arrangementet bestod af to aktiviteter; et CrossFit- stævne med 45 deltagende og et SUP-race der havde deltagelse af 12 aktive deltagere.

CrossFit stævnet varede fra kl. 16 til 20, og havde meget stor tilskueropbakning, indtil området blev ramt af kraftig regn. Den første work-out i CrossFit konkurrencen var en SUP-stafet, der blev efterfulgt af andre fysiske udfordringer og der var godt 2-300 tilskuere som fulgte SUP-stafetten.

2015-04-30 16.21.26

SUP-racet var delt op i et 1 km løb og et 2 km løb. En lidt vanskelig rute med megen modvind og strøm og refleksbølger fra kajkanten. Der var kun henholdsvis 8 og 4 deltagere i de 2 løb. Generelt var det en lidt kold fornøjelse på havnen, hvilket helt sikkert holdte nogle væk.

Alt i alt har det været et vellykket event, men skolen overvejer næster år at rykke eventen frem til senere i maj og eventuelt i juni, hvor der er større garanti for godt vejr.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar