ISA Surf Level 1 instruktør - Klitmøller

17apr(apr 17)08:0018(apr 18)16:00ISA Surf Level 1 instruktør - Klitmøller08:00 - 16:00 (18) Ørhagevej 150

Event information

ISA Surf Level 1 instruktør kurset er for alle der ønsker at blive uddannet surf instruktør. Kurset har til formål at kvalificere dine kompetencer som instruktør og give dig den viden det kræver for, at kunne undervise begyndere i at surfe.

Færdighedskrav

Som udgangspunkt bør du have minimum 2 års erfaring, men det vigtigste er, at dine surf kundskaber har et niveau der tilsvarer en øvet surfer. Som minimum bør du kunne:

 • padle sikkert ud gennem brændingen til om bagved breaket, herunder brugen af turtle roll på longboard og duckdive på shortboard
 • fange grønne/ubrudte bølger
 • surfe både ‘frontside’ og ‘backside’
 • lave basic bottom turn til højre og venstre
 • komme af bølgen sikkert (a flick out)
 • komme sikkert ind til land
 • Gyldigt førstehjælpsbevis der viser, at du kan basal hjerte-lunge redning med brug af hjertestarter (dette erstatter det Surf Lifeguard Certificate som ISA refererer til).

 

Kurset vil i hovedtræk omhandle:

 • Sikkerhed til havs
 • Surfing etikette
 • Undervisningsmetoder
 • Opbygning af lektionsplaner
 • Feedback metoder til medlemmer/kursister
 • Organisering af grupper i vandet

 

Efter endt kursus vil du skulle gennemfører 20 timers “post course training” og indsende dokumentation herpå før du kan modtage dit endelige instruktørbevis. Det er dit ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til underviseren.

 

Kursets varighed er samlet på ca. 16 timer fordelt over weekenden og du vil være skiftevis på vandet og i teorilokalet. Det endelige program for  kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 1-2 uger før kurset.

 

Du skal selv sørge for forplejning, logi og udstyr i forbindelse med kurset. Udstyr kan i nogle tilfælde lejes. Kontakt instruktøren på kurset.

 

Personligt udstyr påkrævet for deltagelse afhænger af sæsonen, men indebærer som minimum board, leash og våddragt samt evt. vådsko og handsker (sæsonbestemt).

 

Pris: 1.995,- kr. (inkl. ISA certificering på $150 ).

 

Betingelser for tilmelding

Hvis DSRF aflyser kurset vil du i alle tilfælde få 100% af kursusbeløbet refunderet.

Hvis DU aflyser din deltagelse, sker refundering af kursusbeløbet efter følgende betingelser;

Aflysning op til 7 dage før første kursusdag: 100% af beløbet.

Aflysning mellem 7 dage til 48 timer før første kursusdag: 50% af beløbet.

Aflysning efter 48 timer før første kursusdag: 0 % af beløbet.

 

VIGTIGT!: Med dette kursus bliver du certificeret DSRF og ISA instruktør under International Surfing Association. ISA certificeringen er anerkendt på verdensplan. Den koster $150 og er inkl. i kursusprisen, hvor pengene går direkte til ISA. Dertil vil du løbende (årligt) skulle betale en afgift på $150 hos ISA, hvis du vil vedligeholde din certificering. Som instruktør er du selv ansvarlig for at re-certificere dig som instruktør hos ISA hvert år. Som DSRF instruktør vil du hvert 2. år blive opkrævet 100,- kr. for at vedligeholde din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

17 (Lørdag) 08:00 - 18 (Søndag) 16:00

Sted

West Wind Klitmøller

Ørhagevej 150

Arrangør

Rasmus Fejerskov

klitmoller@westwind.dk

Learn More