(køres online pga. Covid-19) ISA Surf Judge Course - 2020

26mar10:0016:00(køres online pga. Covid-19) ISA Surf Judge Course - 202010:00 - 16:00 Krovej 15, 7700 Thisted

Event information

OPDATERING! PGA. CORONAVIRUSSEN AFHOLDES DOMMER KURSET, FOR FØRSTE GANG NOGENSINDE, ONLINE VIA PLATFORMEN ZOOM. INTERESSERET? SKRIV TIL SIMONDSRF.DK

 

Med dette kursus vil du opnå en bedre forståelse for professionel surfing, og måden hvorpå man bliver bedømt på i surf og SUP surf konkurrencer.

Du vil blive uddannet surf dommer under International Surfing Association (ISA) og du kommer automatisk til at være med til at udvikle og sikre rammerne for dansk surfing. Du vil få mulighed for at kunne dømme nationale konkurrencer, starte med at udvikle lokale mesterskaber i din egen klub/forening samt på længere sigt kunne dømme internationale konkurrencer.

Du vil med uddannelsen have mulighed for, at blive en del af den danske surf tour i dommerteamet og derved få mulighed for at være med til at udvikle, planlægge og afvikle events. Dommerkurset giver dig samtidigt en god indsigt i og forståelse for dine egne evner som surfer, og du vil blive mere opmærksom på måden, hvorpå du selv mestrer dit board i bølgerne.

Kurset afvikles torsdag d. 26 marts kl. 10 – 16.00 i lokalerne til HF Cold Hawaii i Klitmøller (Krovej 15, 7700 Thisted).

Som nyuddannet dommer anbefaler vi at komme hurtigst muligt igang med dommertjansen, og derfor anbefales det at møde op til Danish Surf Tour 2020. Her vil man kunne se de rutinerede dommere over skuldrene og evt. få mulighed for at dømme dele af konkurrencen med supervision fra konkurrencens Head Judge.

Pris:

DSRF betaler dit kursus såfremt du garanterer, at dømme minimum 2 events på enten Danish Surf Tour 2020.

Den almindelige pris for kurset er 600,- KR som primært dækker dit certificerings gebyr til ISA.

På kurset underviser Claus Jokumsen som er Judge Presenter i DSRF.

Læs mere

Tidspunkt

(Torsdag) 10:00 - 16:00

Sted

HF Cold Hawaii Klitmøller

Krovej 15, 7700 Thisted