GRATIS Online Surf Dommer kursus (ISA certified)

24apr08:0014:00GRATIS Online Surf Dommer kursus (ISA certified)08:00 - 14:00

Event information

KURSET KØRES ONLINE


Med dette kursus vil du opnå en bedre forståelse for professionel surfing, og måden hvorpå man bliver bedømt på i surf og SUP surf konkurrencer.


Du vil blive uddannet surf dommer under International Surfing Association (ISA) og du kommer automatisk til at være med til at udvikle og sikre rammerne for dansk surfing. Du vil få mulighed for at kunne dømme nationale konkurrencer, starte med at udvikle lokale mesterskaber i din egen klub/forening samt på længere sigt kunne dømme internationale konkurrencer.


Du vil med uddannelsen have mulighed for, at blive en del af den danske surf tour i dommerteamet og derved få mulighed for at være med til at udvikle, planlægge og afvikle events. Dommerkurset giver dig samtidigt en god indsigt i og forståelse for dine egne evner som surfer, og du vil blive mere opmærksom på måden, hvorpå du selv mestrer dit board i bølgerne.


Som nyuddannet dommer anbefaler vi at komme hurtigst muligt igang med dommertjansen, og derfor anbefales det at møde op til Danish Surf Tour 2021. Her vil man kunne se de rutinerede dommere over skuldrene og evt. få mulighed for at dømme dele af konkurrencen med supervision fra konkurrencens Head Judge.


Pris:

DSRF betaler dit kursus såfremt du garanterer, at dømme minimum 2 events på enten Danish Surf Tour 2021, Dansk Junior Tour 2021 eller Danmarksmesterskabet.

Den almindelige pris for kurset er 600,- kr som primært dækker dit certificerings gebyr til ISA.


Underviser

På kurset underviser Noah Willumsen som er ISA Judge Presenter, Head Judge på Surf Touren samt til dagligt underviser på HF Cold Hawaii.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 08:00 - 14:00