Vi søger en dygtig projektkonsulent, som ønsker at gøre en forskel for stress-, angst-, og depressionsramte danskere – er det dig?

Vil du være med til at tage ansvar for en social og særlig målrettet indsats for stress-, angst- og depressionsramte danskere? Så er du måske DSRFs nye projektkonsulent.

Med et nyt 2-årigt projekt, FRI PÅ VANDET, som er støttet af Friluftsrådet, vil vi igennem SUP og surf aktiviteter, øge livskvaliteten blandt stress-, angst og depressionsramte danskere. Med projektet skal der etableres særlige aktivitetsforløb på minimum 10 lokationer i Danmark, kompetente instruktører skal uddannes og en række årlige camps målrettet projektets deltagere og deres pårørende skal afvikles. Dertil skal der etableres samarbejde med forskningsinstitutioner med henblik på at gennemføre relevant forskning på området og en landsdækkende forening skal stiftes med en målsætning om, at videreudvikle og forankre aktiviteterne.

Du vil få ansvaret for at projektet gennemføres i tråd med projektbeskrivelsen. Med arbejdet bliver det din opgave at rekruttere deltagere til projektet, skabe dialog med relevante foreninger, interesseorganisationer og samarbejdspartnere samt udvikle, organisere og afvikle aktiviteter. Du skal desuden løbende monitorere og evaluere projektets indsatser og du skal etablere et netværk, som kan sikre en videreudvikling og forankring af aktiviteterne. Du vil skulle indgå i et samarbejde med relevante forskningsinstitutioner med henblik på, at få produceret videnskabelig forskning på området, og skabe relevante samarbejder på tværs af forskellige aktører i idrætten.

Se hele stillingsopslaget, samt praktisk information og ansøgningsfrist her.

Ansøgning, CV og andre bilag sendes senest d. 17. januar 2020 kl. 12:00 til michael@dsrf.dk. Samtaler forventes afholdt d. 22. januar 2020 med ansættelse hurtigst muligt, senest 1. marts 2020.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte DSRFs sekretariatschef, Michael Lindberg, på michael@dsrf.dk eller tlf.: 25 14 20 68

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar