Vi søger en dygtig, ambitiøs og erfaren eventkonsulent som kan implementere DSRFs internationale eventstrategi

Du kan downloade det officielle stillingsopslag her.

Brænder du for at skabe ekstraordinære og meningsfulde sportsoplevelser, og kunne du tænke dig at være med til at arrangere det største Europamesterskab nogensinde i stand up paddle (SUP)? Så er du måske DSRFs nye eventkonsulent!

DSRF udvikler og organiserer surf, SUP og white water sporten i Danmark og har ca. 75 foreninger og over 4.000 medlemmer på landsplan. Forbundet afvikler 10-12 større surf og SUP events om året og de mange events er en stor del af forbundets DNA. På baggrund af en ny international eventstrategi er det bl.a. lykkes forbundet at trække Europamesterskabet i SUP (EUROSUP) til Danmark. EUROSUP skal afvikles i Hvide Sande fra d. 27. aug. til d. 4. sep. 2022 i et tæt samarbejde med organisationen Waterz og målet er at afvikle det største EM nogensinde. Foruden arbejdet med EUROSUP skal der arbejdes henimod at sikre andre internationale begivenheder, og derudover ønskes en udvikling af DSRF’s nationale surf og SUP events. Det er herunder ambitionen, at DSRF’s eventprodukter gøres endnu skarpere og mere attraktive overfor både deltagere, sponsorer og andre samarbejdspartnere.

DINE OPGAVER

Sammen med projektlederen fra organisationen Waterz vil du få ansvaret for, at organisere og afvikle EUROSUP 2022. Med arbejdet bliver det din opgave at søge sponsorater, udvikle og detailplanlægge eventaktiviteter, rekruttere og engagere frivillige, samarbejde og kommunikere med relevante interesseorganisationer, virksomheder m.v., håndtere budgetter og logistik og meget mere. Du vil samtidig skulle indgå i arbejdet med udviklingen af forbundets nationale surf og SUP events, hvor du sammen med frivillige og andre ansatte skal være med til at professionalisere og skabe endnu bedre events. Dette være sig særligt i regi af Danish Surf Tour og Danish SUP Tour.

HVAD LÆGGER VI VÆGT PÅ

At du har erfaring med at designe og afvikle events, gerne indenfor sport og kultur.
At du har erfaring med sponsorarbejde, eventmarketing og kommercialisering af eventprodukter.
At du er dygtig til projektstyring og har et stort overblik med sans for både detaljer og struktur samt at du er god til at uddelegere opgaver.
At du trives når du arbejder i et team som både stiller krav til, at du er løsningsorienteret og er dygtig til at skabe og indgå i nye relationer.
At du er kreativ og skarp til at udvikle og implementere koncepter og idéer.
Det er en fordel, men ikke en nødvendighed, at du har kendskab til vandsport herunder SUP og surf.

HVAD KAN VI TILBYDE

Et inspirerende og udfordrende job i et dynamisk og innovativt idrætsforbund, hvor du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og frivillige ildsjæle.
En unik stilling, hvor du får et stort ansvar og mulighed for at efterprøve dine spændende idéer. Du får desuden en høj grad af fleksibilitet i dit arbejde som kan forekomme i både hverdage og weekender.
En 1-årig projektansættelse, 30 timer/ugen, med mulighed for forlængelse og opjustering til fuld tid.
Fri adgang til træningscenter i Idrættens Hus (Brøndby)
Fri telefon

PRAKTISK INFORMATION OG ANSØGNINGSFRIST

Din primære arbejdsplads vil være Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2650 Brøndby, men vi er åbne for fleksible løsninger ift. din fysiske arbejdsplads.
Ansøgning, CV og andre bilag sendes senest d. 1. november 2021 kl. 12:00 til michael@surfsup.dk. Samtaler forventes afholdt d. 5. november 2021 med ansættelse hurtigst muligt.
For yderligere information om stillingen kan du kontakte DSRFs sekretariatschef, Michael Lindberg, på michael@surfsup.dk eller tlf.: 25 14 20 68.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar