Thisted Kommune støtter DM Surf Tour 2016 med 36.000 kr.!

Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) er super stoked over at Thisted Kommune endnu engang har valgt at støtte op om den danske surf tour (der blev også givet støtte fra kommunen i 2014 & 2015). Kommunen støtter touren med hele 36.000 kr. til afvikling af de tre events som er placeret inden for kommunens grænser.

“Thisted Kommune har valgt at støtte den danske surf tour da vi i den grad ser surf touren som god markedsføring og eksponering af Thisted Kommune samt brandet Cold Hawaii som har stor betydning for os. Vi glæder os til samarbejdet med Dansk Surf & Rafing Forbund og håber at endnu flere vil få øjnene op for de kvaliteter vi har at byde på i Thisted Kommune og omegn” siger Niels Jørgen Pedersen, udvalgsformand for Erhvervs-, Arbejdsmarked- og Kulturudvalget i Thisted Kommune.

12080054_914662171941167_7145801102914600683_o

DM Surf Tour 2015, Heavy Agger. Foto: Gjerluff

Støtten fra Thisted Kommune betyder at DSRF kan fortsætte den positive udvikling af touren og opgradere på både event setup, dommertrup og medieproduktion. Kasper Brix, som er leder af touren, er meget begejstret for støtten:

“Det er fantastisk at det igen i år er lykkedes at modtage støtte fra Thisted Kommune til realiseringen af DM Surf Touren. Vi udvikler konstant touren og vi så sidste år en stor stigning i antallet af deltagere. Med den forhøjede støtte fra Thisted Kommune bliver vi i stand til at sikre bedre konkurrence forhold samt øge kvaliteten af de forskellige events. Det bliver også muligt at sikre en bedre markedsføring da vi via en optimeret medieproduktion vil sikre surf touren, Cold Hawaii samt Thisted Kommune en bedre eksponering” fortæller Kasper Brix.

DM Surf Touren består af 4 events. Det første event afvikles i området ved Klitmøller d. 2. – 3. april hvor der i samme weekend også afvikles Cold Hawaii Film Festival. Du kan få en oversigt over alle surf events i DSRFs eventkalender.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar