SURFLANDSHOLDET REJSER PÅ TRÆNINGSLEJR TIL MAROKKO

På lørdag rejser det nyetablerede landshold i surfing + 5 ”boblere” til Marokko for at have deres første internationale træningslejr på Lapoints camp i Taghazout. Sammen med landstrænerteamet Christen Søndergaard og Paulo Rodrigues samt fotograf Brian Engblad (ilostawavein79) tager surferne til Marokko for at have 1 uges intens træningslejr med fokus på at ryste landsholdet sammen og coache surferne med henblik på at øge deres niveau under træning og konkurrence.

La Source, Taghazout, Marokko

 

Landsholdet er repræsenteret med:

Oliver Hartkopp

Anne Sofie Borregaard

Maria Andersen

Emilie Uttrup

Robert Storm

Anna-Julie La Cour Vågen

 

Boblere:

Mikkel Jensen

Marius Aagesen

Paula Ahlers

Christoffer Hartkopp

Marianne Møller

 

Afbud fra landsholdet:

Christoffer Holler

Esben Raffray

 

Træningslejren er det første internationale engagement i den nye talent og elitestrategi, og kommer i forlængelse af de 2 nationale elitesamlinger, som blev afholdt i juli og oktober. Christen Søndergaard og Paulo Rodrigues’ mål med træningslejren er at arbejde endnu tættere med landsholdssurferne og give boblerne mulighed for at vise sig frem. Der er blevet et stærkt program for ugen, som indeholder specifik surfcoaching, landtræning, videoanalyse og sociale aktiviteter, som alle skal være med til at give surferne en fantastisk tur både sportsligt og socialt.

Hvor 2018 har været et lidt stille konkurrenceår for surferne i landsholdsregi bliver der forhåbentlig gang i den i 2019, og derfor begynder arbejdet nu med at forberede surferne frem mod næste års konkurrencer. Et arbejde som både indeholder træningsplanlægning og konkurrenceoptimering, så de fra starten af året har en plan og et mål for 2019.

Landstrænerteamet, Paulo, Christen og DSRF-praktikant Kasper under sidste elitesamling

 

DSRF samarbejder under denne træningslejr med Lapoint Surf Camp i Taghazout, som står for kost og logi for surferne + crewet omkring holdet. Campen ligger godt placeret med en række gode surfspots placeret i gåafstand fra campen. Derudover er der også mulighed for at køre til andre spots i bil inden for kort afstand. Derfor giver det rigtig god mening, at holdet er indlogeret på denne camp, da de relativt hurtigt man komme frem og tilbage mellem de opsatte træningssessioner. I kan læse mere om lejren her: https://www.lapoint.dk/surfcamp/marokko/

 

Paulo er til dagligt tilknyttet Lapoint i Portugal, hvor han er head coach på deres coaching kurser og derfor giver det også mening at samarbejde med Lapoint under disse træningslejre, da vi her kan benytte campens faciliteter og bruge Paulos ekspertise omkring de enkelte spots. Hvis man er interesseret i at vide mere om coaching hos Lapoint, så man læse mere om det her: https://www.lapoint.dk/surfcamp/levels/surf-coaching/

Vi vil på DSRF’s Facebook og Instagram følge træningslejeren tæt og komme med billeder og video dernede fra, så alle interesserede kan følge med i surfernes tur til Marokko. Vi glæder os!

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar