SUP’R – endnu en ny forening i DSRF

En ny Stand Up Paddle klub er blomstret frem i Aarhus og klubben er nu blevet optaget som medlem af Dansk Surf & Rafting Forbund.

SUP’R, som klubben er navngivet, er startet af ildsjælen og DSRF bestyrelsesmedlem, Maja Bertelsen, som har savnet en SUP klub i Aarhus hvor klubben var godkendt af kommunen som forening samt uafhængig af andres dagsordner. 

”Vi har et stort fokus på at foreningen skal være åben og tilgængelig for alle.Vores formål er at skabe et stærkt fællesskab omkring SUP sporten – både på vand og på land. Desuden har vi fokus på familie-hold og folk med handicap som også er meget velkomne” siger Maja Bertelsen.

supfoto

Maja Bertelsen ses her sammen med Gro Lund Hansen, Stine Maria Olesen, Morten Riis Østergaard som sidder i bestyrelsen for SUP’R.

I DSRF glæder det os enormt at en ny SUP forening er blevet en del af forbundet.

“Det er fantastisk. SUP’R minder på mange måder om den nystartede SUP og Surf klub i Bellevue, hvor fokus har været at skabe et socialt fællesskab omkring sporten. Bellevue SUP & Surf har på meget kort tid fået over 100 medlemmer i foreningen, og der er ingen tvivl om at SUP’R i Aarhus også vil blive en stor succes” siger Michael Lindberg, kasserer og medlemsansvarlig i DSRF.

Også DSRFs formand, Jakob Færch, er begejstret:

“Når foreningerne melder sig ind i DSRF sender det et klart signal om, at de ønsker at støtte op om forbundet og vores arbejde for udvikling af sporten i Danmark. DSRF fungerer udelukkende ved hjælp af frivillige kræfter, men vi har efterhånden fået opbygget en stærk organisation, som kan tilbyde foreninger og andre medlemmer uddannelse, deltagelse på camps, events og internationale stævner, rabatter i DSRF Buyers Lounge og meget mere. Generelt ser vi DSRF som et community, hvor vi i fællesskab udvikler og skaber de bedste rammer for sporten og det er vi glade for at SUP’R vil være en del af” siger Jakob Færch, formand i DSRF.

SUP’R holder til på Marselisborg Havn og Brabrand Rostadion og alle er velkommen til at kigge forbi og komme en tur på vandet. Der vil i foråret blive arrangeret et større åbent hus event.

Det koster kun 20 kr. at være passiv medlem i foreningen, hvor med du støtter foreningens arbejde med at udvikle SUP sporten. Derudover bliver du inviteret til events, hvor foreningen blandt andet tilbyder gratis SUP.

Et aktivt medlemskab koster 600 kr./året

Se mere på SUP´Rs facebookside.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar