SUP træner kurser

I år introducerer vi tre nye SUP træner kurser der giver instruktører mere valgfrihed og fleksibilitet i deres overbygning fra SUP instruktør kurset.


Tre nye SUP træner kurser erstatter SUP 2 kurset

Sidste år præsenterede forbundet SUP 2 kurset som en overbygning på det populære SUP instruktør kursus. Selvom SUP 2 formatet blev taget godt imod, og vi nåede at køre fire succesfulde hold, har vi efterfølgende set behovet for, at skabe et uddannelsestilbud med kortere kurser, mere fleksibilitet og valgfrihed. 

Det er blevet til kurserne:

SUP Teknik træner

SUP Open Water træner

SUP Race træner

 

Alle SUP træner kurser er én-dags kurser på ca. 8 timer og har i høj grad fokus på, at klæde instruktører på til at planlægge og udføre lektioner inden for teknik-, open water- eller race træning.

 

Med den nye kursus struktur bliver det nemmere at tilpasse forbundets udbud af SUP kurser i takt med efterspørgsel fra medlemmer og SUP miljøet. Når vi i fremtiden skal tilbyde et kursus med fokus på fx børnetræning eller para-SUP, så er det nemt at tilføje endnu et separat modul.

Samtidig giver det instruktører mulighed for, at håndplukke kurser inden for emner som de brænder mest for, eksempelvis teknik træning, uden at skulle igennem et weekendkursus der også har et open water fokus, som gjorde sig gældende med SUP 2 kurset.

SUP instruktør kurset forbliver i sin vante form, da kurset eger sig rigtig godt til både foreninger, skoler og virksomheder der ønsker at få uddannet instruktører der kan tage begyndere med på fladt vand med høj sikkerhed. Kurset indeholder desuden en masse basis teori som også skaber en godt fundament, hvis man ønsker at tage på træner kursus.

Derfor er det et krav, at man har deltaget på SUP instruktør kurset før man kan tage træner kurser.


Overblik

Billedet herunder giver et overblik over forbundets SUP kurser. 

 

 

DIF e-læring

Oveni de nye træner kurser kæder vi  forberedelsen sammen med e-læringsmoduler fra DIF. Modulerne er gratis og forskellige temaer såsom skader, teknik, bevægelse og træningslære henvender sig til de forskellige SUP træner kurser. Vi håber, at kunne klæde nye SUP trænere på med nye kompetencer og viden på en let måde ved, at inkludere e-læringen fra DIF.

 

Åben kursuskalender

Læs mere og tilmeld via linket

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar