SUP Open Race Serie i Danmark

Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) arbejder for at etablerer en dansk Stand Up Paddle race serie i løbet af 2013 og 2014. Konkurrencen vil være åben for alle der har lyst til at prøve kræfter med SUP race disciplinen og der samles point i hver enkelt konkurrence til at vinde den samlede serie.

Der afvikles 3 races i henholdsvis Århus, Odense og København. Konkurrencerne vil være spredt ud over sommermånederne (Juni, Juli, August) og vinderen kåres i København efter afviklingen af race #3.

Formålet med afviklingen af SUP Open Race Series er, at rette fokus på stand up paddle sporten i Danmarks største “hovedstader” fordelt på Sjælland, Fyn og Jylland. Det er målet at flere vil få mulighed for at engagere sig i surfsporten og de dygtigste atleter får mere konkurrenceerfaring i DK, hvor serien også kan bruges som “warmup/formtestning” til bl.a. SUP DM.

Som nævnt tidligere kan alle deltage i racet, men der vil være et begrænset antal pladser de første par år af respekt for det organisatoriske arbejde bag eventen. Tilmedling skal ske via en online formular som vil blive uploadet her på sitet og pladser tildeles efter “først til mølle” princippet.

Der vil være et mindre deltagergebyr som vil blive offentliggjort senere. Målet er at holde omkostninger så lavt som muligt således alle har mulighed for at deltage.

Deltagergebyret dækker bl.a.:

  • Afvikling af race (banemarkering, organisering, dommere mv.)
  • Race nummer
  • Neil Pryde T-shirt (kun én t-shirt uanset antal af races – str. bestilles ved tilmelding)
  • Èt personligt race foto
  • Energipakke
  • Opbevaring af personligt grej ved startbase
  • Rabatkuponer til diverse surfshops

Et endeligt program med mere information for de enkelte races vil blive offentliggjort her på sitet.

20120424TIP1DM4A_5978.CR2

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar