SUP-LANDSHOLDET KLAR TIL AT EROBRE KINA!

I september blev det til en historisk sølvmedalje for holdet under EM på Sardinien. Nu er der igen samlet et dansk landshold, som skal ud og forsvare de rød-hvide farver samt resultaterne fra sidste års VM i København og Vorupør!

ISA World SUP and Paddleboard Championship 2018 løber af stablen fra den 23. november til 2. december på Rique Bay, Hainan Island i Kina, og landstræner, Niels Lønborg, har samlet et stærkt hold som rejser mod Kina den 20. december.

Det danske landshold bliver i Kina repræsenteret af:

  • Casper Steinfath (Sprint + Technical Race)
  • Christian “Polar Bear” Andersen (Long Distance + Technical Race + Wave + Junior Technical Race)
  • Nicoline Rasmussen (Long Distance + Technical Race + Sprint)
  • Caroline Küntzel (Technical Race + Wave + Junior Technical Race)
  • Niels Lønborg (Long Distance)
  • Katrine Zinck (Prone Long Distance + Technical Race)
  • Anders Christensen (Prone Long Distance + Technical Race)

Som noget nyt er der under dette års VM integreret et særligt Junior Technical Race, hvor vores to unge stortalenter, Christian Andersen og Caroline Küntzel, kommer i spil og forhåbentlig kan placere sig i toppen af klassementet. Udover de to unge skal Casper Steinfath ud og forsvare sin VM-titel, mens Katrine Zinck også har VM-medaljer at forsvare fra sidste års VM i Danmark. Danmarksmesteren hos kvinderne, Nikoline Rasmussen, rækker også ud efter medaljer efter sin flotte EM-bronze sidste år og dette års kobber på Sardinien. Slutteligt får Anders Christensen sin landsholdsdebut på den international scene med sit første mesterskab i prone under DSRF.

Generelt er der lagt op til et brag af et VM, hvor både arrangørerne og de danske atleter har store ambitioner. Det forventes at blive det største VM til dato, som i deltagerantal og nationer, forventes at overgå det danske VM, som havde 286 atleter fra 42 nationer til start. I den danske landsholdslejr er der grund til optimisme efter de gode resultater under EM på Sardinien, og derfor er målsætningen fra landstræner, Niels Lønborg, at hive 5-6 medaljer med hjem fra Kina.

 

Støttesponsorat og ny tøjsponsor

DSRF er rigtig glade for at have indgået en støtteaftale med teleselskabet 3, som i forbindelse med VM støtter landsholdet økonomisk med et tilskud til entrégebyrer. Der er gode synergier mellem landsholdets deltagelse i internationale konkurrencer rundt om i verden og 3’s service 3likehome, som sikrer data og telefoni til danskere som befinder sig i udlandet ( www.3.dk/sider/l/3likehome) Derudover er der er god hang loose energi mellem 3’s image og SUP-miljøet, som giver nogle interessante samarbejdsmuligheder. Som en del af aftalen kommer Casper Steinfath til at lave en 24 timers Instagram-takeover på deres egen 3LikeHome-profil, så hop derind, hvis I vil se Casper give den gas i Kina! (http://www.instagram.com/3likehome/)

Derudover kan vi informere om, at der inden VM vil blive annonceret en ny tøjsponsor til SUP-landholdet, som har arbejdet hårdt for at kunne nå at klæde atleterne på til VM. Aftalen er en 1-årig aftale med mulighed for forlængelse, og er en aktør, som har præget det danske SUP/surf miljø i mange år! Hvem det er og hvordan tøjet ser ud, må I vente lidt med – Tøjet skal lige skal færdigproduceres først.

 

Følg VM via DSRF’s, atleternes og sponsorernes sociale medier

DSRF vil løbende opdatere med resultater, billeder og video fra VM både på Facebook og Instagram. Så følg med på DSRF’s sociale medier for at følge slagets gang i Kina. Derudover vil vi opfordre alle til at følge atleternes egne sociale medier, hvor de vil poste løbende fra mesterskabet og vil give et unikt indblik i deres deltagelse. Slutteligt vil både 3 og tøjsponsoren give deres take på landsholdets deltagelse, så her kan I også få nogle interessante vinkler på mesterskabet.

Vi glæder os til et spændende VM – Håber I er klar til at bakke vores SUP-helte op, så det kan mærkes hele vejen til Kina!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar