SUP AARHUS bydes velkommen i DSRF!

Endnu en fantastisk forening er blevet medlem af DSRF. Det drejer sig om den nystiftede forening, SUP AARHUS, som er stiftet af de to ildsjæle, Michael Allman og Finja Götz.

SUPKLUBDSRF kender Michael og Finja særdeles godt, da disse netop var hovedarrangørerne bag det vellykkede og meget velbesøgte DSRF Open SUP Race d. 6. juli 2013 ved Tangkrogen i Aarhus. Derfor glæder det også forbundet, at Michael og Finja har stiftet en ny forening, som skal være med til at udbrede SUP sporten i Aarhus og gøre denne let tilgængelig for århusianerne. Michael Lindberg, kasserer i DSRF fortæller:

SUP_Family“Finja og Michael er nogle særdeles engageret, dygtige og behagelige mennesker, som jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med i forbindelse med vores Open SUP Race i Aarhus. Derfor er jeg også utrolig glad for, at de nu har taget initiativet til at oprette en SUP klub, hvor jeg er sikker på at sporten og det sociale er i højsædet. Jeg glæder mig meget til at følge udviklingen af deres klub, da jeg allerede har set deres potentiale i løbet af 2013”.

SUP AARHUS udsendte en pressemeddelelse d. 31. oktober 2013 som du kan læse her.

Velkommen til SUP AARHUS!

SUP_Aarhus SKyline

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar