Scandinavian-Moroccan Surf Cup 2017

Fra den 2.-6. december var danske surfere i ilden til et historisk Skandinavisk-Marokkansk Surf Cup afviklet i Marokko. Fra Danmark deltog Laurids Enevoldsen, Morten Sonasson, Lucas Bay, Jonas Johanson, Anne Sofie Andersen og Paula Ahlers. Derudover var der deltagere fra Sverige, Norge og Marokko.

Foto: Wilfred Gachau.

Surfkonkurrencen blev afviklet over 2 dage med indledende heats den første dag og semi- samt finaler den efterfølgende dag. Niveauet i de indledende heats var tårnhøjt, da bl.a. den regerende junior verdensmester fra 2017 fra Marokko satte høje scores. Det siges at samtlige surfere fik et godt øje til den unge marokkaner allerede under opvarmningen.

De danske surfere var ikke på en nem opgave i Marokko, men det lykkedes dog Paula Ahlers at få en flot 3. plads som Danmarks bedste resultat. Stort tillykke!

Den tidligere nævnte blot 18-rige junior Verdensmester, Boubker Bouada, løb med sejren blandt herrerne med en score på hele 19.1

Foto: Wilfred Gachau.

Eventen blev arrangeret af Marokko Eksperten i Danmark og Tadenga Surf Academy i Marokko i et samarbejde med de nationale surf forbund i Skandinavien. Skandinavien-Marroccan Surf Cup er sponsoreret af Moroccan National Tourism Office, incoming bureauet Tamuda Overland samt Hotel Sol House Taghazout Bay.

Foto: Wilfred Gachau.

Foto: Wilfred Gachau.

Foto: Wilfred Gachau.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar