Lodsens Datter er en mobil virksomhed som tilbyder maritime oplevelser i Nordjylland. Lodsen Datter drives af Grete Holch Skalkam som er uddannet sygeplejerske og vild med vand og alt som kan sejle. Hun har taget forskellige SUP kurser og er certificeret SUP Instruktør under DSRF.

Du kan booke SUP-kurser; SUP-race, familie-SUP samt SUP-ture for grupper og firmaer. Der kan også lejes komplet SUP udstyr, hvis du ”mestre kunsten i at stå på vandet”. Lodsens Datter har egen hjælpebåd til specielle SUP ønsker og når vejret og sikkerheden kræver det.

Det gamle Lodshus på havnen i Hals er basen for Lodsens Datter og her vil der løbende være maritime foredrag, undervisning, hygge og – man kan altid komme i ly for vind og vejr.

Du kan booke overnatning i Hals. En Maxi 77 med plads til 4 giver dig flere dage til SUP eller bare en anderledes weekend i Hals. Der kan også bookes en lille slæbejolle til børnene. Har du egen båd, kan du leje den ud via Lodsens Datter, og andre kan få mulighed for en hyggelig overnatning i din havn.

Nordjylland er perfekt til SUP og byder på mange forskellige udfordringer. Der er super let adgang til Kattegat med bølger og blæst og til Limfjorden og de mange åer, som byder på stille vand og smukke omgivelser.

www.lodsensdatter.dk

Info@lodsensdatter.dk

+45 60 21 21 07