Hos Cphsuptours kan du lærer at cruise på fladt vand i Københavns kanaler og tage med os på SUP og surf ture til Klitmøller og andre steder i verden.

Vi er to kvinder bag CPH suptours, Narayana og Julie. Vi har en stor passion for surfing og har i mange år surfet og padlet med SUP rundt omkring i verden. Narayana er uddannet surf og SUP instruktør og har undervist i surfing i 10 år. Bl.a. I Klitmøller, på Den Dominikanske Republik, Venezuela og i Spanien. Narayana er også uddannet livredder og har stor erfaring med kinesiotaping. Hun er professionel surfer og tager stadig til konkurrencer. Hun deltager også i Stand Up Paddle events i Danmark.

Julie surfer i sin fritid og er helt vild med at cruise på en SUP. Julie arbejder med al det praktiske omkring cphsuptours. I hverdagen arbejder Julie med handicappede børn, som ergoterapeut.

Vi har sammen et mål om at dele denne passion for surf og SUP og derfor har vi startet Cphsuptours. Vi vil gerne udbrede surf kulturen i København og Danmark og give gode oplevelser til jer med Stand Up Paddle og Surfing

www.cphsuptours.dk

cphsuptours@gmail.com

+45 4298 8551