Øget indsats for de selvorganiserede surfere og SUP’ere

DSRF skyder marts måned igang med en ny virksomhedspraktikant, Sander Hartmand, som skal være med til at se nærmere på konkrete indsatser og aktiviteter for særligt det selvorganiserede surf og SUP miljø. De selvorganiserede udøvere er et prioriteret indsatsområde for DSRF, som også indgår i projektet STOKED SUSTAIN. Forbundet ønsker også, ligesom det er det for foreningerne, at være en platform, som skaber stor værdi for den selvorganiseret surfer og SUP’er, som ikke er medlem af en forening eller anden organisation.

Målet for Sanders praktikperiode bliver bl.a. at få konkretiseret relevante aktiviteter for selvorganiserede, etablere positive samarbejder med relevante kommercielle operatører samt være med i arbejdet omkring udviklingen af materialer til selvorganiserede. Sander vil derfor også række ud til flere i miljøet med henblik på at få gode idéer og sparring på området.

Sander har en bachelor i Idræt og en kandidat i Human fysiologi fra Københavns universitet  og har tidligere været ansat på Paul Petersens Idrætsinstitut, hvor han bl.a. har været med til at udvikle institutets X-outdoorlinje. Han har også været en del af udviklingen af gadeidrætten i flere år gennem bl.a virksomheden Street Movement og NGO’en Game, hvor særligt udviklingen af parkour aktiviteten har været en stor del af hans arbejde.

Velkommen til Sander i DSRF!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar