Nordea-fonden uddeler 29,2 mio. kr. til 65 nye spændende kyst projekter

I dag er en festdag for mange foreninger rundt omkring i hele landet. Nordea-fonden har nemlig uddelt yderligere 29,2 mio. fra deres særlige kyst-pulje, og har nu i alt støttet hele 115 nye initiativer, som med økonomisk opbakning fra Nordea-fonden skal være med til at skabe mere aktivitet og flere fællesskaber på de danske kyster.

”Flere af projekterne som har modtaget støtte i dag, er med til at udvikle surf- og SUP sporten og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Det er klubber i bl.a. Århus, København, Bellevue, Vallensbæk, Aalsgårde, Lejre og Hornbæk som har modtaget støtte” siger Michael Lindberg, Projektchef i Dansk Surf & Rafting Forbund.

I både Århus og Aalsgårde har man fokus på at arbejde med SUP og surfing for de unge, og i Bellevue og Lejre er der et generelt fokus på at skabe flere aktive vandsportsudøvere. I Hornbæk Surf Klub, som er en helt nystartet forening, vil man investere i udlånsudstyr som skal give flere en oplevelse på vandet. Formanden Peter Madsen og kasserer Rex Degnegaard, som har været initiativtagere til at starte klubben, er meget begejstret for støtten:

”Håndsrækningen fra Nordea-fonden betyder at vi nu kan få mange flere børn og unge på vandet og simpelthen gøre det til en hverdag at komme på vandet. Med støtten har vi sammen med Hornbæk Skole forpligtet os til at sætte surf på skoleskemaet 8 uger før og efter sommerferien. Samtidig vil vi arbejde med en stribe af andre aktiviteter som skal få folk i alle aldre på vandet. Vi vil gøre surf og livet på kysten til en naturlig del af hverdagen for endnu flere” fortæller Rex Degnegaard.

EN STOR TAK til Nordea-fonden for at bakke op om udviklingen af vandsport i Danmnark og de gennerelle aktiviteter på kysten, og HELD OG LYKKE til de mange foreninger og organisationer som har modtaget en bevilling. DSRF står selvfølgelig klar til at rådgive og hjælpe med aktivitetsudvikling, uddannelse mv. til de støttemodtagere som i deres projekter skal arbejde med SUP og surfing.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar