Kysten er klar: Nordea-fonden vil med 50 mio. kr. skabe aktivitet og styrke fællesskabet langs landets kyster

DSRF er ovenud begejstret for Nordea-fondens lancering af et nyt satsningsområde og vi kan nærmest ikke få hænderne ned. Med ”kyst-puljen” vil Nordea-fonden i 2018 sende hele 50 mio. kr. ud og arbejde på de danske kyster og det er naturligvis oplagt at DSRFs mange foreninger søger penge fra puljen. Der kan søges fra 100.000 kr. og helt op til 1 mio. kr.

For at komme i betragtning til puljen skal et projekt indeholde, understøtte eller igangsætte aktiviteter, der foregår i umiddelbar nærhed af eller i havet. Aktiviteterne skal ramme indenfor én eller flere af Nordea-fondens kerneområder: sundhed, motion, natur og kultur. Der lægges vægt på at projektet er med til at styrke det lokale fællesskab og at aktiviteterne kommer mange til gode. Læs mere her: www.nordeafonden.dk/kystenerklar

DSRF hjælper meget gerne foreninger og eventuelt kommende foreninger med at udvikle idéer og projekter og kvalificere aktiviteter og budgetter. Du bør derfor endelig tage fat i os såfremt du påtænker at søge Nordea-fondens nye kyst-pulje. Vi står klar til at hjælpe dig!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar