Klitmøller Rig Wear og Galleri Christoffer Egelund bliver ny tøjsponsor for SUP-landsholdet

Det danske SUP-landshold bliver under VM i Kina samt hele 2019 klædt på af et af Danmarks ældste surf-brands, Klitmøller Rig Wear, samt det eksperimenterende og innovative galleri, Galleri Christoffer Egelund. Samarbejdet er en 1-årig aftale, som udover VM i Kina indbefatter landsholdaktiviteterne i 2019.

Det er grundlæggeren af Klitmøller Rig Wear, Christian Taasti, som ønsker at give noget tilbage til det miljø, han har været en del af og præget siden 1980’erne.

“Surfsporten har siden 80erne været gennem en kæmpe udvikling og har forgrenet sig i takt med at innovative surfere har formået at tage nye teknologier til sig i den evige jagt på det perfekte surf set up. Det er inspirerende, at vi oplever at flere og flere søger til kysterne for at nyde sporten og naturen. Gennem sporten vil vi også gerne gøre vores til at appellere bredt om de store udfordringer vores havmiljø står overfor.

Som udøver kan man nemlig ikke undgå samtidig også at være havets ambassadør. Derfor vil vi gerne støtte op om Danmarks repræsentanter, der er super gode inspiratorer for andre til at komme igang med sporten.

Vi blev utrolig glade, da vi blev spurgt, om vi ville være en del af dette spændende projekt og få lov til at klæde topatleterne på i de danske farver med vores design. Det er en stor ære”

Klitmøller Rig Wear har nu slået pjalterne sammen med galleriejer Christoffer Egelund, der så muligheden for at støtte unge, ambitiøse talenter og give noget tilbage til vandsporten, der har betydet alverden for Christoffer Egelund selv. Det var det, som var afgørende for, at han valgte at blive sponsor for det danske SUP-landshold:

Som regel hjælper jeg, hvor jeg kan, og da min søde assistent gjorde mig opmærksom på, at det danske SUP-landshold manglede en tøjsponsor blev jeg nysgerrig. 

Det er hele Galleri Christoffer Egelunds fundament at tage chancer og støtte op om unge kunstnere, og hjælpe dem med at komme ud i verden – nu gør vi det igen. Nu handler det så bare om unge SUP-talenter.”

Christoffer er selv passioneret kitesurfer, og vandsporten har givet ham et utal af fantastiske oplevelser og venner for livet. Nu er det tid til at give lidt tilbage, siger han:

”Jeg vil gerne støtte vandsporten i Danmark og lade det tjene som et symbolsk tak for alt det, sporten har givet mig gennem tiden. Marketingsmæssigt kunne jeg sikkert gøre en masse andet, der ville resultere i mere omtale og eksponering. Men det rører mig ikke, for det er ikke med marketing for øje, at jeg har meldt mig på banen. Jeg vil simpelthen bare gerne hjælpe og støtte op om et vigtigt initiativ. Sidst, men ikke mindst, så glæder jeg mig virkelig meget til at være der for teamet og håber på god karma og medvind”

Som en del af samarbejdet vil der i 2019 blive designet nogle limited support-tshirt, udført i samarbejde med unge kunstnere og Klitmøller Rig Wear, som kan købes for at støtte op om SUP-landsholdet – Både generelt og til konkrete mesterskaber. Den vil blive solgt i webshoppen www.krw1989.dk og i udvalgte butikker.

 

Hvis du vil vide om de nye tøjsponsorer, så hop forbi deres hjemmeside og sociale medier:

Klitmøller Rig Wear:

– Hjemmeside: www.krw1989.dk

– Facebook: Klitmøller Rig Wear

– Instagram: klitmoller_rigwear

 

Galleri Christoffer Egelund:

– Hjemmeside: www.christofferegelund.dk

– Facebook: Galleri Christoffer Egelund

– Instagram: @christofferegelund

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar