Gode forhold under første internationale træningslejr

11 surfere var i sidste uge sammen med landstrænerteamet, Christen Søndergaard og Paulo Rodrigues, samt fotograf Brian England rejst til Taghazout i Marokko for at have den første internationale træningslejr i samarbejde med Lapoint Camp.

Campen dannede rammen for surfernes daglige gang, og dens placering tæt på spotsene muliggjorde, at teamet var fleksible i forhold til træningssessioner, mad og restitution. Programmet for ugen var kompakt og ambitiøst, og surferne blev fra dag 1 kastet i bølgerne samt analyseret on site og efterfølgende på video. Mandagen bød på en social tur til oasen Paradise Valley, hvor der var god mulighed for at få slappet af og hænge ud sammen.

Marius Aagesen, Foto: Brian Engblad, Ilostawavein79

 

Både onsdag og torsdag var der rigtig gode forhold, og her blev flere af surferne testet på deres comfort zone og skills i udfordrende bølger. Formålet var, at udvikle surfernes færdigheder herunder teknik, placering og positur på de større bølger, og herigennem træne under forhold som er sammenlignelige med konkurrenceforhold internationalt– Hvis man vil få et indblik i forholdene, så følg dette link, hvor man kan se Oliver Hartkopp i aktion: https://www.facebook.com/surfraft/videos/2329225140480834/

Ready to surf! Foto: Brian Engblad, Ilostawavein79

Træningslejren var den sidste eliteaktivitet for i år i DSRF-regi og der arbejdes nu på at planlægge næste års aktiviteter med involvering af både danske surfklubber samt internationale samarbejdspartnere. Dertil arbejdes der på sammen med surferne at se på konkurrencerne i 2019 og opstarte planlægningen frem mod disse.

Robert Storm, Foto: Brian Engblad, Ilostawavein79

Slutterligt skal lyde en stor tak til Lapoint, som gennem ugen har stået for kost og logi til hele teamet, og dertil også har været behjælpelig med transport. Super godt samarbejde og vi kan på det varmeste anbefale campen i Marokko. Hvis man vil vide mere om Lapoint og deres camps kan man finde information ved at følge dette link:  https://www.lapoint.dk/surfcamp/marokko/ Er man mere interesseret i den specifikke surfcoaching, så følg dette link: https://www.lapoint.dk/surfcamp/levels/surf-coaching/

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar