Fernando Aguerre og Casper Steinfath genvalgt som henholdsvis ISA Præsident og ISA Vicepræsident

ISA afholdte igår deres årlige generalforsamling under Verdensmesterskaberne i surfing i Japan og her blev Casper Steinfath og Barbara Kendall genvalgt som ISA Vicepræsident. Samtidig blev Fernando Aguerre genvalgt som ISA Præsident.

Casper Stefinath er blevet genvalgt som ISA Vicepræcident

ISA har med Fernando Aguerre i spidsen arbejdet igennem flere årtier på at få surfsporten på OL-programmet. Under OL i Rio i 2016 besluttede IOC så blandt fem nye idrætter, at inkludere surfing på OL-programmet i Tokyo2020 og den rejse får Fernando Aguerra nu lov til at føre til dørs.

Rejsen bliver samtidig fortsat i ledtog med bl.a. DSRF Næstformand og 4 x Verdensmester Casper Steinfath. Casper blev valgt til ISAs bestyrelse i 2014 og har været en stor del af ISAs arbejde med at sikre udviklingen af SUP sporten på internationalt plan. Han har sideløbende formået at udvikle sig til en af verdens bedste SUP atleter og sidder bl.a. også som medlem af ISAs Atlet kommision.

Vi er stolte over at have Casper som et stærkt dansk brand i SUP sporten og vi ønsker Casper tillykke med fortsat at beside en vigtig international post i et Olympisk forbund, som snart får sin debut på den aller øverste sportscene ved OL i Tokyo2020.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar