White Water Tur - Wildalpen

21apr(apr 21)08:0023(apr 23)22:00White Water Tur - Wildalpen08:00 - 22:00 (23)

Event information

I april 2016 var der enkelte foss kajak og en kano roer, som fulgte med rafting holdene ned til et af rafting worldcuppens stop i Wildalpen i Østrig. I år gentager vi succesen og du er inviteret.

LOCATION

Turen er for alle, men kræver at du på forhånd har en smule white water erfaring, da der ikke på turen vil være instruktører tilknyttet. Vi vil selvfølgelig hjælpe hinanden dernede til at blive bedre på floden, men turen er ikke tiltænkt som et introduktionskursus til white water. Når det er sagt så er Wildalpen et super godt sted for folk der er nye i white water sporten, da niveauet ligger omkring klasse 2, med enkelte lidt sværere passager. Derudover går turen nedover igennem et virkelig flot landskab med nogle ret spektakulære canyons, som man kan nyde når man driver igennem. Ovennævnte er en rigtig hyggelig tur, som en mere erfaren padler også vil kunne sætte pris på, men trænger man til lidt mere udfordring på det paddelmæssige ligger der en super fed surfbølge/surfhul 30 meter fra camppladsen. Her kan man ligge og øve på diverse tricks, og blive stoked når en af de lokale kommer og shredder på bølgen. Derudover er der mulighed for at gå på opdagelse på andre floder i området, men dette er dog hovedsageligt for den mere erfarne padler. I løbet af dagene bliver der samtidig konkurreret i Rafting 300m nedenfor surfbølgen. Så om eftermiddagen eller når man trænger til en pause, kan man gå ned og kigge på og heppe. Der er generelt rigtig god stemning ved eventet og lørdag aften bliver der fyret op for en fed fest med liveband, hvor samtlige raftere kommer og deltager.

UDSTYR

Udstyr kan medbringes hjemme fra, hvis man har. Her vil en playboat være at foretrække til leg i bølgen og alt efter erfaringsniveau kan en creekbåd eller riverrunner være en god ide til downriver turen. Derudover anbefales en tørdragt eller våddragt for selvom det allerede kan være varmt i luften er vandet stadig meget koldt. Hvis ikke man selv råder over udstyr, kan man som medlem af Dansk Surf og Rafting Forbund låne udstyr, som man selv fragter dertil (tagbøjler kræves). Her skal tages kontakt til Projektchef Michael Lindberg. Alternativt kan man leje udstyr i en af de tre shops dernede, hvor dagslejen ligger på ca. 20 euro for kajak + pagaj.

TRANSPORT

Du skal selv sørge for transport, og kan i dette henseende gå sammen med andre deltagere om fælles transport. Hvis ikke man ønsker at køre hele vejen kan man også flyve til Wien og leje en bil derfra. Det er forholdsvis billigt at leje bil i Østrig.

INDKVARTERING

Der ligger en campingplads 30m fra surfbølgen, og tæt herpå findes også nogle lejligheder. Begge muligheder bookes igennem Naturfreunde.

Læs mere

Tidspunkt

21 (Fredag) 08:00 - 23 (Søndag) 22:00

Sted

Wildalpen, Østrig

Arrangør

Copenhagen Watersports / Dansk Surf & Rafting Forbund

Silas Kraul +45 30 27 20 04 & Jonas Foss +45 30 62 08 23

Learn More