Surf instruktør (DSRF & ISA Certificering)

30apr01majSurf instruktør (DSRF & ISA Certificering)(april 30) 08:00 - (maj 1) 16:00 Ørhagevej 189, 7700 Thisted

Event information

DSRF Surfing Instruktør kursus d. 30. april – 1. maj 2016.

DSRF Surfing instruktør kurset er for alle der ønsker at blive uddannet surf instruktør. Kurset har til formål at kvalificere dine kompetencer som instruktør og give dig den viden det kræver for, at kunne undervise begyndere i at surfe. Dine surf kundskaber skal have et niveau der tilsvarer en øvet surfer. Som udgangspunkt skal man have 2 års erfaring. Du kan læse mere om kravene via de forskellige links i kolonnen til højre.

Kurset vil i hovedtræk omhandle:

  • Sikkerhed til havs
  • Surfing etikette
  • Undervisningsmetoder
  • Opbygning af lektionsplaner
  • Feedback metoder til medlemmer/kursister
  • Organisering af grupper i vandet

Efter endt kursus vil du skulle gennemfører 20 timers “post course training” og indsende dokumentation herpå før du kan modtage dit endelige instruktørbevis. Det er dit ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til DSRFs uddannelsesansvarlige.

Kursets varighed er samlet på ca. 16 timer fordelt over weekenden og du vil være skiftevis på vandet og i teorilokalet. Det endelige program for  kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 1-2 uger før kurset.

Du skal selv sørge for forplejning, logi og udstyr i forbindelse med kurset. Udstyr kan i nogle tilfælde lejes. Kontakt instruktøren på kurset.

Personligt udstyr påkrævet for deltagelse afhænger af sæsonen, men indebærer som minimum board, leash og våddragt samt evt. vådsko og handsker (sæsonbestemt).

Kursus pris: 850,- kr. (DSRF instruktør og certificering). Ønskes ISA certificering tillægges et gebyr på 900,- kr. som udelukkende går til ISA (se nedenfor).

VIGTIGT!: Med dette kursus bliver du certificeret DSRF instruktør. Du kan samtidig vælge at blive certificeret ISA instruktør under det International Surfing Association. ISA certificeringen er anerkendt på verdensplan og koster $125 oven i kursusprisen som går direkte til ISA. Dertil vil du løbende (årligt) skulle betale en afgift på $100 for at vedligeholde din certificering. Som instruktør er du selv ansvarlig for at re-certificere dig som instruktør hos ISA hvert år. Som DSRF instruktør vil du hvert 2. år blive opkrævet 100,- kr. for at vedligeholde din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

April 30 (Lørdag) 08:00 - Maj 1 (Søndag) 16:00

Sted

Klitmøller

Ørhagevej 189, 7700 Thisted

Arrangør

Dansk Surf & Rafting Forbund

+4525142068 / kontakt@dsrf.dk Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Learn More