SUP Flatwater Instruktør (DSRF & ISA Certificering)

14maj(maj 14)08:0015(maj 15)16:00SUP Flatwater Instruktør (DSRF & ISA Certificering)08:00 - 16:00 (15) Fjordvejen 20, 7000 Fredericia

Event information

DSRF SUP Flatwater kurset er for alle der ønsker at blive uddannet SUP instruktør med virke på fladt vand. Kurset har til formål at kvalificere dine kompetencer som instruktør og give dig den viden det kræver for, at kunne undervise begyndere på vandet. Det er forudtaget at dine grundlæggende SUP kundskaber er på plads, da kurset primært fokuserer på rollen som instruktør, med fokus på didaktik og pædagogik. Du kan læse mere om kravene via de forskellige links i kolonnen til højre.

Kurset vil i hovedtræk omhandle:

  • Sikkerhed til vands, herunder analyse af undervisningsområder og redningsplan
  • Opbygning af lektionsplaner
  • Øvelser på land og på vand
  • Redning af bevidstløse i vandet
  • Feedback metoder til medlemmer/kursister
  • Organisering af medlemmer/kursister på vandet
  • Udstyrsviden

Efter endt kursus vil du skulle gennemfører 20 timers “post course training” og indsende dokumentation herpå før du kan modtage dit endelige instruktørbevis. Det er dit ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til DSRFs uddannelsesansvarlige.

Kursets varighed er samlet på ca. 16 timer fordelt over weekenden og du vil være skiftevis på vandet og i teorilokalet. Det endelige program for kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 1-2 uger før kurset.

Du skal selv sørge for forplejning, logi og udstyr i forbindelse med kurset.

Personligt udstyr påkrævet for deltagelse afhænger af sæsonen, men indebærer som minimum SUP board, paddel, leash og redningsvest. Derudover er det fornuftigt at bære våddragt (tilpasset sæsonen) eller tilsvarende, samt evt. vådsko og handsker. Nogle lektioner foregår med deltagelse i vandet, uanset af årstiden.

Kursus pris: 850,- kr. (DSRF instruktør og certificering). Ønskes ISA certificering tillægges et gebyr på 900,- kr. som udelukkende går til ISA (se nedenfor).

OBS!: Med dette kursus bliver du certificeret DSRF instruktør. Du kan samtidig vælge at blive certificeret ISA instruktør under det International Surfing Association. ISA certificeringen er anerkendt på verdensplan og koster $125 oven i kursusprisen som går direkte til ISA. Dertil vil du løbende (årligt) skulle betale en afgift på $100 for at vedligeholde din certificering. Som instruktør er du selv ansvarlig for at re-certificere dig som instruktør hos ISA hvert år. Som DSRF instruktør vil du hvert 2. år blive opkrævet 100,- kr. for at vedligeholde din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

14 (Lørdag) 08:00 - 15 (Søndag) 16:00

Sted

Fredericia

Fjordvejen 20, 7000 Fredericia