ISA SUP Flatwater Instruktør

18dec(dec 18)09:0021(dec 21)14:00ISA SUP Flatwater Instruktør09:00 - 14:00 (21) Club La Santa, Las Palmas, Spain

Event information

Dette kursus er et særligt SUP instruktør kursus sat op i et samarbejde mellem DSRF og Club La Santa.

ISA SUP Flatwater kurset er for alle der ønsker at blive uddannet SUP instruktør med virke på fladt vand. Kurset har til formål at kvalificere dine kompetencer som instruktør og give dig den viden det kræver for, at kunne undervise begyndere på vandet. Det er forudtaget at dine grundlæggende SUP kundskaber er på plads, da kurset primært fokuserer på rollen som instruktør, med fokus på didaktik og pædagogik. Du kan læse mere om kravene via de forskellige links i kolonnen til højre.

Kurset vil i hovedtræk omhandle:

  • Sikkerhed til vands, herunder analyse af undervisningsområder og redningsplan
  • Opbygning af lektionsplaner
  • Øvelser på land og på vand
  • Redning af bevidstløse i vandet
  • Feedback metoder til medlemmer/kursister
  • Organisering af medlemmer/kursister på vandet
  • Udstyrsviden

Kurset afvikles fra d. 18. – 21. dec. kl. 9-13 alle dage.

Efter endt kursus vil du skulle gennemfører 20 timers “post course training” og indsende dokumentation herpå før du kan modtage dit endelige instruktørbevis. Det er dit ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til DSRFs uddannelsesansvarlige.

Kursets varighed er samlet på ca. 16 timer fordelt på 4 dage (jf. ovenstående) og du vil være skiftevis på vandet og i teorilokalet. Det endelige program for kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 1-2 uger før kurset.

Du skal selv sørge for ophold på Club La Santa, herunder forplejning og logi. Alt udstyr stilles til rådighed i forbindelse med kurset (Board, våddragt, redningsvest mv.)

Kursus pris: 1.750,- kr. (ISA og DSRF certificering).

OBS!: Med dette kursus bliver du certificeret ISA & DSRF instruktør. ISA certificeringen knytter sig til den International Surfing Association. ISA certificeringen er anerkendt på verdensplan og koster $125 i afgift om året at vedligeholde. Som instruktør er du selv ansvarlig for at re-certificere dig som instruktør hos ISA hvert år. Du er ikke forpligtet til at vedligeholde din ISA certificering, da du samtidig også bliver DSRF certificeret. Som DSRF instruktør vil du hvert 2. år blive opkrævet 100,- kr. for at vedligeholde din certificering. Gebyret dækker dog samtidig også deltagelse på en årlig inspirationsdag for instruktører.

Læs mere

Tidspunkt

18 (Søndag) 09:00 - 21 (Onsdag) 14:00

Sted

Club La Santa

Club La Santa, Las Palmas, Spain