SUP Camp

25aug(aug 25)18:0028(aug 28)15:00SUP Camp18:00 - 15:00 (28)

Event information

Kære venner,

Så er det nu i skal sætte kryds i kalenderen og booker jeres SUP camp til Klitmøller!

Vi nærmer vi os årets anden SUP Camp og vi glæder os allerede!

SUP Campen vil finde sted d. 26-28 August. Indtjekning kan ske allerede fra eftermiddag/aften d. 25 August.

Camp, Tilmelding og betaling:
Campen vil blive afholdt i skønne Klitmøller, i samarbejde med Cold Hawaii Surf Camp, YoooWe og Krispe Boards. Prisen er kr. 2.595 og inkludere indkvartering, SUP sessioner med instruktør, halvpension og massere af hygge.

Tilmelding sker ved at booke dette event. Bemærk!! Eventet er sat op således at man booker en dag (pris: 2.595) som er dækkende for HELE eventet! Du booker via nedenstående link:

https://www.yooowe.com/Listing/Listing/118291

DEADLINE for tilmelding er senest torsdag i uge 33

Boards & Udstyr:
Man deltager som udgangspunkt i campen med eget udstyr, men der vil også være mulighed for at låne/leje. Ejer du ikke eget udstyr bedes du således give besked herom i forbindelse med tilmelding (skriv til kka@krispeboards.com eller ring på 31 77 97 13 hvis du skal låne/leje board og paddle). Der vil yderligere være mulighed for at leje våddragt herhttps://www.yooowe.com/Listing/Listing/118247.

Transport:
Transport er ikke inkluderet i prisen og er således på eget ansvar. Vi vil – idet omfang det er muligt – forsøge at koordinere samkørsel således at vi kan gøre det billigst muligt for alle. Da Campen starter fredag morgen vil vi foreslå at vi køre torsdag eftermiddag/aften, for på den måde at være klar fredag morgen.

Adressen på campen er følgende:
Ørhagevej 69, 7700 Klitmøller (lige ved siden af Spar butikken).

Cold Hawaii Surf Camp:
Ørhagevej 151, 7700 Klitmøller

Krispe Boards drengene vil være tilstede til at tage i mod jer – og for øvrigt disponible på telefonen til at guide eller hjælpe hvis der skulle opstå problemer.

SUP Surf, Flatwater, Downwind & Surf
Da vi ikke er herre over vejret kan vi naturligvis ikke på forhånd garantere hverken bølger, downwind eller høj sol. Til gengæld kan vi forsikre jer om at vi har en plan for de vejr forhold vi bliver budt på. Der vil være mere end en instruktør således at der vil være mulighed for at splitte gruppen op såfremt nogle f.eks. vil prøve kræfter med bølgerne mens andre måske vil træne teknik på fladt vand. Der kan også arrangeres Surf lektioner hvis nogle skulle ønske dette (dog ikke inkluderet i campen).

Dit niveau – Hvem kan deltage i campen:
Alle kan deltage i campen og alle er velkomne. Har du aldrig stået på et SUP board før er du stadig velkommen, dog bedes du give besked herom i forbindelse med tilmelding.

Instruktør:
Campen vil være med uddannet SUP-instruktører.

Træning:
Da dagene heldigvis er lange i perioden vil der være rig mulighed for fælles træning efter de ellers planlagte sessioner. En solnedgangs tur kunne måske også være en ide for dem der har lyst.

Kost & logi:
Campen er inkluderet Halvpension. Krispe Boards vil arrangere aftenmåltiderne mens morgenmad og frokost er på eget ansvar. Drikkevare vil ligeledes være på eget ansvar.

Du kan finde billeder af camp huset her: http://www.coldhawaiisurfcamp.com/da/surf-camps/overnatning/

Der er WIFI i camp huset til dem der måtte have behov for at tjekke mails.

Tøj og vandtemperatur:
Da den danske sommer kan byde på lidt af hvert, anbefaler vi at du pakker herefter og desuden holder et vågent øje med lokaludsigten for Klitmøller og nærområdet.
Vandtemperaturen for perioden ligger typisk omkring 9-14 C.

Cafeen & Surf shoppen:
Der vil være rig mulighed for at drikke kaffe, spise frokost eller aftensmad eller bare hænge ud ved Cold Hawaii Surf Camp Cafeen og surf shoppen.
Se mere her:
http://www.coldhawaiisurfcamp.com/da/vores-surf-shop-cafe/

Krispe Boards test boards:
Der vil være mulighed for at teste forskellige Krispe Boards boards og andre produkter i forbindelse med campen!

Vi gælder os til at se jer!

Læs mere

Tidspunkt

25 (Torsdag) 18:00 - 28 (Søndag) 15:00