Junior Wakeboard og SUP Festival

21aug10:0017:00Junior Wakeboard og SUP Festival10:00 - 17:00 Amfivej 1, 4593 Eskebjerg

Event information

Er du under 16 år, og kunne du tænke dig en hel dag med fede vandsportsaktiviteter, så er SUP & WAKEBOARD FESTIVAL helt sikkert noget for dig!

Eventen er både for dig, der skal prøve aktiviteterne for første gang, men også for dig, der er øvet, og gerne vil lære nogle nye tricks. Og tag endelig din familie med – vi skal nok sørge for at hverken mor eller far kommer til at kede sig!

JUNIOR WAKE & SUP CAMP er et samarbejde mellem Dansk Vandski & Wakeboard Forbund og Surf & SUP Danmark om at afvikle en event, der introducerer stand-up paddle og wakeboarding for unge begyndere, gør de øvede endnu bedre, og krydrer det hele med hygge og chill med familie og venner.

Kom og vær med!

Aktiviteter

SUP TRÆNING + RACE + STAFET

Kona Sports sponsorer hele SUP setuppet, så vi kan give dig SUP træning, afvikle konkurrencer i en sjov stafet og alle mod alle konkurrencer med fede bøjevendinger. KONA Sports stiller SUP boards til rådighed, men bedring gerne din egen våddragt og vest.

WAKEBOARD SESSION

Nup en helt almindelig træningssession. Prøv wakeboarding for første gang, få noget feedback på dit nyeste trick, eller kast dig ud i et move du aldrig har prøvet før. Vi får en dygtig underviser til at stå på bredden for at give cues til alle, der ønsker at wakeboarde. Alle kan være med uanset niveau.

FOR DE VOKSNE

Løb

I løbet af dagen vil der være en guidet løbetur, hvor ruten bevæger sig rundt i de smukke omgivelser omkring Amfisøen. Vi sigter efter en distance på 3-5 km, og man er velkommen til at tage en dobbelttur, hvis man har ekstra gode ben på dagen.

Workout of the day

Vi får en certificeret CrossFit Lvl 1 underviser til at afvikle en workout. Der vil være en blanding af styrke og udholdenhedstræning, hvor vi bruger kropsvægt og dumbbells af forskellig størrelse. Alle kan være med, da træningen bliver tilpasset den enkeltes niveau. Vi lover, det bliver sjovt og hårdt!

Kaffevogn og Live musik

 

PROGRAM

Søndag

Kl. 10.00 – 10.30: VELKOMST & INTRODUKTION TIL DAGEN
Kl. 10.30 – 13.00: SUP TRÆNING OG TUR PÅ KABLET
Kl. 13.00 – 13.30: FROKOST
Kl. 13.30 – 15.30: SUP RACE + STAFET
Kl. 15.00-17.00: ÅBENT KABEL, SUP, KAGE, KAFFE, SNACKS
Kl. 17: TAK FOR DENNE GANG

Lørdag

Det er muligt at ankomme fra kl. 17.00 lørdag.

Nup en aftensession på wakeboard eller tag et SUP board rundt i Amfisøen. Slå telt op eller parkér autocamperen ved søen. Kl. 17.30 tænder vi op i grillen.

Læs mere

Tilmelding

Tilmelding

Tidspunkt

(Søndag) 10:00 - 17:00

Sted

Vestsjællands Wake og Surf klub

Amfivej 1, 4593 Eskebjerg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar