ISA Open Water Instruktør - København

06okt08:3016:00ISA Open Water Instruktør - København08:30 - 16:00 Havkajakvej 2, 2300 København

Event information

ISA SUP Open Water kurset er for den i forvejen uddannede ISA Flatwater Level 1 instruktør eller DSRF SUP-instruktør 1, som ønsker at udvide sine instruktør kompetencer og være i stand til at undervise på åbent hav i fx downwind forhold.

Det forventes at du har dine basic SUP skills og undervisningskompetencer på plads og at du også har erfaring med at padle i åbent hav. Kurset har fokus på følgende temaer:

  • Identificering og analyse af områder for padleaktivitet i åbent hav og herunder risk management
  • Udstyr til brug i åbent hav, fordele/ulemper m.v.
  • Tekniske kompetencer i åbent hav
  • Racing og downwind i åbent hav
  • Planlægning af programmer for træning i åbent hav

Efter du har gennemført kurset skal du undervise i 10 timer, som dokumenteres ved at indsende papir til underviseren. Det er dit eget ansvar som instruktør at færdiggøre undervisningen og indsende de korrekte papir.

Kurset er af 1 dags varighed med start kl. 8.30 og afslutning kl. 16.30.

Du skal selv medbringe eget udstyr svarende til: SUP Board (gerne med længde over 11’6 fod), leash, våddragt og redningsvest). Husk også vand, solcreme, håndklæde m.v.

VIGTIG INFORMATION VEDR. CERTIFICERING OG PRIS:

Det er et krav at du tidligere har taget et ISA SUP Flatwater Level 1 kursus eller et DSRF SUP-Instruktør 1 kursus. Derudover er det nødvendigt at du har en opdateret ISA certificering som kan opnås uagtet om du er uddannet ISA eller DSRF instruktør. Grundprisen for ISA Open Water Level 2 kurset er 450,- kr. hvor der dertil kommer et ISA certificeringsgebyr som afhænger af om du:

  1. har en opdateret og betalt ISA certificering for 2018.
  2. er blevet uddannet ISA Flatwater SUP instruktør tidligere, men mangler en opdateret certifcering.
  3. er uddannet DSRF SUP Instruktør 1.

Certificeringsgebyr for 1 er: 750,- kr.

Certificeringsgebyr for 2 er: 1.300,- kr.

Certificeringsgebyr for 3 er: 1.550,- kr.

Certificeringsgebyret går alene til ISA og er defineret ud fra ISAs priser om re-certificering, RPL som er et krav hvis du er DSRF certificeret (Recognised Prior Learning) m.v. Kursusbeløbet på de 450,- kr. dækker DSRFs udgifter til underviser, lokale og forplejning.

NB: Med dette kursus vil du blive certificeret som ISA instruktør under det Internationale Surfing Forbund. Certificeringen er anerkendt i hele verden og hvis du ønsker at vedligeholde din certificering skal du forny den én gang årligt. Som instruktør er du selv ansvarlig for at forny din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 08:30 - 16:00

Sted

Amager Strand

Havkajakvej 2, 2300 København

Arrangør

Dansk Surf & Rafting Forbund

+4525142068 / kontakt@dsrf.dk Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Learn More