Evje White Water Sommer Camp 2017

03jul(jul 3)08:0006(jul 6)12:00Evje White Water Sommer Camp 201708:00 - 12:00 (6) Troll Aktiv, 4735 Evje, Norge

Event information

Synes du at strømmende vand og surf-bølger er spændende? Så har vi den perfekte sommerferieplan: Sol, sommer og padling plus en samling med både nye og gamle padlevenner fra Danmark og Norge. Vi inviterer hermed endnu en gang alle padle entusiaster til en spændende sommercamp ved Evje i syd Norge!

Sidste år havde vi record mange deltagere da hele 50 personer var tilmeldt campen og vi håber selvfølgelig på ligeså mange i år. Tanken med campen er at øge interessen for whitewater padling af forskellig art (kano, kajak og SUP) i Skandinavien, og samtidig styrke det allerede eksisterende padle-miljø på tværs af landegrænserne. Campen er en fantastisk mulighed for at komme på floden under trygge forhold sammen med en masse andre padle entusiaster.

Evje SommerCamp er et samarbejde mellem Stavern folkehøyskole, Gymnastik og Idrætshøjskolen i Viborg, Bø Padlegruppe, Copenhagen Watersports og Dansk Surf og Rafting forbund.

Campen går fra mandag d. 3 juli til torsdag d. 6 juli kl 12.00

Sidste frist for tilmelding er d. 25. juni 2017.

Der bliver hver dag afholdt clinics som man kan deltage i, eller man kan vælge bare at hygge sig på elven. Emnerne for de forskellige clinics vil blandt andet være: padleteknik, sikkerhed, riverrunning, bølge-surfing. Derudover er der en masse hyggelige timer rundt om bålet i padlecampen ved Trollaktiv.

For at deltage i clinics kræves det at man er tryg ved at rulle i sin kajak i strømmende vand.

BEGYNDERKURSUS

Er man ny i kajak eller ny på elven kan man melde sig på et begynderkursus, som strækker sig over tre dage (mandag – onsdag). Til begynderkurset lejer vi lokale instruktører der kender elven som deres egen baglomme.

SUP WHITE WATER KURSUS

Torsdag formiddag arrangerer vi et 3 timers introkursus til SUP på whitewater. Det koster 400 dkk inkl leje af udstyr.

UDSTYR

Man skal selv sørge for kajak udstyr. DSRF har kajakker som kan lånes af medlemmer (skal afhentes i København og fragtes til Evje på egen hånd) eller du kan leje en kajak på Troll Aktiv som koster 300,- per dag. Kontakt Silas Kraul (silaskraul@gmail.com) for yderligere information.

OVERNATNING

Overnatning foregår enten i telt eller i små hytter (begrænset antal, først til mølle)

PRIS

Evje White Water Camp (overnatning, deltagelse på workshops, og fællesmiddag onsdag aften): 500 DKR eller 680 NOK

Deltagelse på begynderkursus (3 dage): 1.500 DKR eller 1.950 NOK

SUP white water intro kursus (3 timer): 400 DKR eller 550 NOK

REJSE TIL EVJE

Du skal selv sørge for transport, og kan i dette henseende gå sammen med andre deltagere om fælles transport. Liste med deltagere meldes ud efter sidste tilmeldingsfrist. Evje ligger i sydnorge ca. 1 time nord for Kristiansand. Link til rejse foreslag kan findes her: https://goo.gl/pkwDG0

Vi glæder os til at padle sammen med jer!

Læs mere

Tidspunkt

3 (Mandag) 08:00 - 6 (Torsdag) 12:00

Sted

Evje

Troll Aktiv, 4735 Evje, Norge

Arrangør

Copenhagen Watersports / Dansk Surf & Rafting Forbund

Silas Kraul +45 30 27 20 04 & Jonas Foss +45 30 62 08 23

Learn More