Danish SUP Tour #3 - Vejle

26aug09:0018:00Danish SUP Tour #3 - Vejle09:00 - 18:00 Tirsbæk Strandvej 22

Event information

Velkommen til det 3. stop på Danish SUP Tour 2023. Denne gang udforsker vi et helt nyt område, nemlig Vejle Fjord, i det man vel godt kan kalde Trekantområdets hovedstad. Her får du mulighed for at padle forbi det ikoniske boligbyggeri Bølgen og ikke mindst Fjordenshus, som er bygget af Kirk Kapital (LEGO familien).

Eventen afvikles lørdag den 26. august og der er altså med andre ord lagt op til en kanon sen-sommer aften. Vi er gået i et tæt samarbejde med Vejle Fjordfestival og Vejle Windsurf & SUP Klub, som ligger et spytklat fra hvor starten går; Albuen Strand. Som altid kan der vælges mellem en Social SUP Tour distance (5 km. hygge-tur) og en Danish SUP Tour distance (13-15 km. afhængigt af vejrfoholdende. Således er de officielle distancer:

Danish SUP Tour (ca. 13-15 km.)
Social SUP Tour (ca. 5 km.)

PRIS
Danish SUP Tour: 335,- / 234,50,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer får 30% rabat)
Social SUP Tour: 250,- / 175,- kr.* (Surf & SUP Danmark medlemmer får 30% rabat)

Som deltager får du:

Energi goodiebag fra PurePower
1 stk. Sandwich + vand
Deltagerlycra til at padle i (afleveres retur efter løbet)
Ét lod blandt vores lækre lodtrækningspræmier fra vores samarbejdspartnere (NSP, Purepower m.fl.)
Fotograf der skyder billeder under hele eventen
Følgebåde (sikkerhed) under løbet

*Som Surf & SUP Danmark medlem koster Danish SUP Tour kun 235,- kr. og Social SUP Tour 175,- kr. Du kan blive medlem af Surf & SUP Danmark her. Medlemsprisen kan fås hvis du enten er medlem af en forening under Surf & SUP Danmark eller er registreret som individuelt medlem af forbundet (koster kun 150,- kr./året). Rabatkoden til at indløse medlemsprisen oplyses på foreningens eller din personlige profil på surfsup.dk når du har et medlemskab og kan bruges ved check-out her på siden. Er du medlem af en forening bør du derfor få oplyst rabatkoden af bestyrelsen i din forening.

Se mere information om program, race maps, forplejning m.v. på Sportstiming.

FAKTA:
Danish SUP Tour består af fem sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor SUP. De fem events afvikles hvert år fra april til oktober og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er forholdsvis ny i sporten vil du sagtens kunne deltage, og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er, at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 09:00 - 18:00

Sted

Albuen Strand

Tirsbæk Strandvej 22

Arrangør

Surf & SUP Danmark

Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Learn More

Sundhedsrelaterede guidelines for denne event

Udendørs event