DSRF Surf Træner 1 - Ålsgårde

25apr(apr 25)08:0026(apr 26)16:00DSRF Surf Træner 1 - Ålsgårde08:00 - 16:00 (26) Nordre Strandvej 148D

Event information

DSRF SurfTræner 1 uddannelsen er den første uddannelse i Danmark, der henvender sig til dem som gerne vil lære at træne surf på et mere seriøst niveau. Uddannelsen er skruet sammen således, at man først tilegner sig viden omkring den almene træningslære via DIF’s e-læringsmateriale. Derefter afholder DSRF kurset over en weekend, hvor der vil blive gennemgået teori og lavet praktiske øvelser. Det forventes at man har taget e-læringsmodulerne inden kursusdagen.

Vil du vide mere om, at kunne lære fra dig i et pædagogisk klubmæssigt forum og har lysten til at få en teknisk viden omkring surfing med tilhørende planlægning, landtræning og surfspecifik viden i vandet, er dette uddannelsen for dig!

DSRFs håb er, at man som nyuddannet træner kan varetage nogle helt klare roller i bl.a. klubsammenhæng og samtidig få redskaberne til at arbejde med surferne på individuelt- og gruppe niveau. Med denne uddannelse er det også et ønske vi har, at man gerne vil uddanne sig yderligere. Således opnår man større surfspecifik viden, og man måske i fremtiden kan få både nationale og internationale karrieremuligheder inden for surf sporten.

E-læringen vil ca. kræve 9 timers forberedelse og indeholde træningslære, børn og unges udvikling, trænerrollen og idrætsskader.
DSRF weekendskurset vil være sammenlangt 16 timer fordelt lørdag-søndag og indeholde planlægning, coaching, analyse og identifikation af udviklingsområder, sikkerhed, landbaseret træning samt vejr, vind og bølgespotting. Læs mere her.

Det endelige program for kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 2-3 uger før kurset.

Efter endt kursus vil du skulle gennemfører 6 timers undervisning og indsende dokumentation herpå før du kan modtage dit endelige instruktørbevis. Det er dit ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til din underviser.

Du skal som udgangspunkt selv sørge for forplejning, logi og udstyr i forbindelse med kurset. Dog kan overnatning og udstyr aftales nærmere med instruktøren på kurset.

Personligt udstyr påkrævet for deltagelse afhænger af sæsonen, men indebærer som minimum board, leash og våddragt samt evt. vådsko og handsker (sæsonbestemt).

Kursus pris: 1800kr.- (DSRF træner 1 og certificering)

Betingelser for tilmelding

Hvis DSRF aflyser kurset vil du i alle tilfælde få 100% af kursusbeløbet refunderet.

Hvis DU aflyser din deltagelse, sker refundering af kursusbeløbet efter følgende betingelser;

Aflysning op til 7 dage før første kursusdag: 100% af beløbet

Aflysning mellem 7 dage til 48 timer før første kursusdag: 50% af beløbet

Aflysning efter 48 timer før første kursusdag: 0 % af beløbet

OBS!: Med dette kursus bliver du certificeret DSRF Træner 1. Som DSRF Træner vil du hvert 2. år blive bedt om, at gennemføre et kortere e-læringsmateriale for, at kunne vedligeholde din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

25 (Lørdag) 08:00 - 26 (Søndag) 16:00

Sted

Ålsgårde surfklub

Nordre Strandvej 148D