DSRF SUP Instruktør 1 - Skåstrup

25apr(apr 25)08:0026(apr 26)16:00DSRF SUP Instruktør 1 - Skåstrup08:00 - 16:00 (26)

Event information

DSRF SUP Instruktør 1 kurset er for dig der ønsker at blive uddannet SUP instruktør med virke på fladt vand. Formålet er at kvalificere dine kompetencer som instruktør således du kan undervise begyndere/lettere øvet. Det er forudtaget at dine grundlæggende SUP færdigheder er på plads, da kurset primært fokuserer på rollen som instruktør, med fokus på didaktik, pædagogik, sikkerhed mv. Du kan læse mere om kravene via de forskellige links nederst på uddannelsessiden.

I forbindelse med kurset i Skåstrup, er det muligt at leje overnatning på Bed and Breakfast gennem presenter Nikolaj Vang. Kontakt ham for mere info.

Kurset vil i hovedtræk omhandle:

  • Sikkerhed til vands, herunder analyse af undervisningsområder og redningsplan
  • Opbygning af lektionsplaner
  • Øvelser på land og på vand
  • Redning af bevidstløse i vandet
  • Feedback metoder til medlemmer/kursister
  • Organisering af medlemmer/kursister på vandet
  • Udstyrsviden

Efter endt kursus skal du gennemfører 6 timers undervisning og indsende dokumentation herpå før du kan blive endeligt godkendt som instruktør. Det er dit eget ansvar som instruktør at få gennemført den efterfølgende undervisning og indsende de relevante dokumenter til den underviser du er blevet undervist af.

Kursets varighed er samlet på ca. 16 timer fordelt over weekenden og du vil være skiftevis på vandet og i teorilokalet. Det endelige program for kurset samt undervisningsmateriale fremsendes ca. 1-2 uger før kurset.

Du skal selv sørge for forplejning, logi og udstyr i forbindelse med kurset.

Personligt udstyr påkrævet for deltagelse afhænger af sæsonen, men indebærer som minimum SUP board, paddle, leash og redningsvest. Derudover er det fornuftigt at bære våddragt (tilpasset sæsonen) eller tilsvarende, samt evt. vådsko og handsker. Nogle lektioner foregår med deltagelse i vandet, uanset af årstiden.

Kursus pris: 1350,- kr. (DSRF instruktør og certificering).

Betingelser for tilmelding

Hvis DSRF aflyser kurset vil du i alle tilfælde få 100% af kursusbeløbet refunderet.

Hvis DU aflyser din deltagelse, sker refundering af kursusbeløbet efter følgende betingelser;

Aflysning op til 7 dage før første kursusdag: 100% af beløbet.

Aflysning mellem 7 dage til 48 timer før første kursusdag: 50% af beløbet.

Aflysning efter 48 timer før første kursusdag: 0 % af beløbet.

OBS!: Med dette kursus bliver du certificeret DSRF SUP Instruktør 1. Som DSRF instruktør vil du hvert 2. år blive bedt om, at gennemføre et kortere e-learningsmodul for at kunne vedligeholde din certificering.

Læs mere

Tidspunkt

25 (Lørdag) 08:00 - 26 (Søndag) 16:00

Sted

Skåstrup