Danish Surf Tour #1, Presented by Cold Hawaii Filmfestival

28augHele dagen29Danish Surf Tour #1, Presented by Cold Hawaii Filmfestival(Hele dagen)

Event information

For 8. år i træk afvikler Dansk Surf & Rafting Forbund den årlige Danish Surf Tour. Alle, uanset niveau, kan deltage på surf touren! Det sidste stop på årets Tour er det officelle danske mesterskaber for de bedste danske surfere i disciplinerne shortboard men, shortboard women, longboard mix. I år er der også særskilt junior stop på Touren!

Det første stop på Danish Surf Tour 2021 afvikles i samarbejde med Cold Hawaii Filmfestival i Klitmøller i d. 28-29. august. Afhængigt af vejr- og bølgeforhold vil location og disciplin blive udpeget dagen før.

Find mere information via Danish Surf Tour Facebook siden. Her finder du event begivenhederne, opdateret information om de enkelte events, samt link til tilmelding. Tilmelding sker via liveheats: https://liveheats.com/events/4364/registration.

Vi er glade for at Columbus Surfboards igen er med som frivillighedssponsor, og dermed er klar på at bakke op omkring det frivillige crew, som får touren til at lykkes. Vi har igen Thisted Kommune med som hovedsponsor, som gennem mange år har støttet touren og gjort det muligt at udvikle den på flere områder. Dertil har Port of Hanstholm valgt at støtte Touren i år! Slutteligt er HF-Cold Hawaii også med, så touren får en masse hænder til at løfte diverse opgaver.

Vi ses til et epic stop på den danske surf tour 2021!

 

Læs mere

Tidspunkt

august 28 (Lørdag) - 29 (Søndag)

Sted

Thy

Arrangør

Danish Surf Tour Crew

+45 42 21 34 48 // simon@dsrf.dk

Learn More