Danish SUP Tour #4

01sep14:0017:00Danish SUP Tour #414:00 - 17:00 Havkajakvej 2, 2300 København

Event information

Danish SUP Tour består af fire sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling. De fire events afvikles hvert år fra april til september og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du også kunne deltage og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Det fjerde og sidste stop på touren afvikles i hovedstadens svar på Venice Beach, nemlig Amager Strand. Den kunstige strand-ø på Amager gør det muligt at lave et spektakulært SUP event hvor forskelligt vand kan padles. Vi kalder det Danmarks svar på Carolina Cup, et legendarisk SUP event i USA. Se evt. her for inspiration. Dette er igen en event som alle vil kunne deltage i uanset niveau.

Det fjerde stop på touren er en del af 2018 DM SUP & Prone Paddleboarding. Det vil være i disciplinen “Longdistance” at du samler point sammen til den samlede stilling på touren. Du vil således også skulle tilmelde dig DM for at stille op til det 4. stop på Danish SUP Tour.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 14:00 - 17:00

Sted

Amager Strand

Havkajakvej 2, 2300 København