Danish SUP Tour #3

11aug08:0016:00Danish SUP Tour #308:00 - 16:00 Sølystvej 111, 8600 Silkeborg

Event information

Danish SUP Tour består af fire sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling. De fire events afvikles hvert år fra april til september og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du også kunne deltage og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 100,- kr. pr. event.

Det tredje stop på touren afvikles i en idylliske og natursmuk kulisse, nemlig på Gudenåen omkring Danmarks selvudnævnte “outdoor-hovedstad” Silkeborg. Ved Silkeborg er et væld af søer og åløb forbundet og skaber derfor rammen for et af de flotteste SUP events i Danmark.

Denne event vil være et langdistance event hvor der padles en længere distance (ca. 20 km) og kortere distancer for nybegyndere. Program m.m. for dagen vil blive annonceret når vi nærmer os eventen. Hold dig opdateret via den offcielle Facebook side for touren: Danish SUP Tour – DSRF.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 08:00 - 16:00

Sted

Silkeborg - Gudenåen

Sølystvej 111, 8600 Silkeborg