Danish SUP Tour #2

13maj08:0016:00Danish SUP Tour #208:00 - 16:00 Havnevej 34, 3100 Hornbæk

Event information

Danish SUP Tour består af fire sammenhængende events for både bredden og eliten indenfor stand up paddling. De fire events afvikles hvert år fra april til september og indeholder forskellige former for SUP discipliner (beach events, langdistance, downwind mv.) hvor der vil være distancer for alle niveauer. Selvom du er nybegynder vil du også kunne deltage og de forskellige events er en god mulighed for at møde andre i miljøet. Målet for hvert event er at alle skal kunne være med og få en god oplevelse på vandet.

Prisen for deltagelse er 100,- kr. pr. event.

Det andet stop på touren afvikles på en af Nordsjællands mest eksotiske strande, nemlig Hornbæk strand. Hornbæk vist sit værd i 2017 hvor DSRF i samarbejde med Hornbæk Bådeklub og Flemming Nilsson afviklede et prøv-arrangement hvor flere hundrede var på vandet og prøve SUP.

Denne event vil være et beachevent hvor der padles en kortere teknisk bane (2-4 km.) i forskellige heats, og alle kan være med. Program m.m. for dagen vil blive annonceret når vi nærmer os eventen. Hold dig opdateret via den offcielle Facebook side for touren: Danish SUP Tour – DSRF.

Læs mere

Tidspunkt

(Søndag) 08:00 - 16:00

Sted

Hornbæk Strand

Havnevej 34, 3100 Hornbæk