Danish National Surfing Day

16jun10:0016:00Danish National Surfing Day10:00 - 16:00

Event information

Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt for at fejre surf sporten og surf kulturen, men også for samtidig at sætte fokus på vores miljø og vores bæredygtige ressourcer i havet.

Danish National Surfing Day ligger sig op af International Surfing Day og afvikles derfor også én gang om året på samme tidspunkt som den internationale mærkedag; den tredje lørdag i juni måned. Formålet med Danish National Surfing Day er på samme vis, at hylde og fejre surf sporten i Danmark og samtidig sætte fokus på vores miljø. Med over 8.000 km. kyststrækning i Danmark er der god grund til at passe godt på vores kyster og vandmiljøer, og Danish National Surfing Day giver surf miljøet mulighed for at give noget tilbage til naturen og de vandmiljøer vi alle elsker at benytte.

Med Danish National Surfing Day ønsker Dansk Surf & Rafting Forbund at:

  • Motivere alle foreninger under DSRF, andre relevante sociale fælleskaber, kommercielle forretninger eller private og grupper, til at afvikle en event som sætter fokus på surf sporten og beskyttelsen af vores vandmiljøer i Danmark.
  • Skabe flere aktive udøvere på landsplan og generere flere dygtige lokale ildsjæle
  • Sætte fokus på miljøet omkring vandet
  • Skabe en større fælleskabsfølelse mellem forbund, foreninger og individer i surf miljøet

Idéen er at alle (uagtet organisationsform) afholder hver deres individuelle event den tredje lørdag i juni måned. Alle events kommunikeres og brandes via et interaktivt kort på en fælles online platform: surfsup.dk/danish-national-surfing-day.

Der er ikke sat en fast ramme for hvad den enkelte forening, organisation, virksomhed eller fælleskab skal udrette på dagen og tanken er dermed at det kun er kreativiteten, som sætter grænser for, hvordan sporten og vores vandmiljø kan sættes på dagsordenen ved den enkelte event. Vi foreslår at eventen har ét eller begge af følgende fokus:

  1. ”Kom-og-prøv” aktivitet hvor alle inviteres til at prøve kræfter med sporten. Hovedformålet er at præsentere sporten for nye og øge antallet af surfere i Danmark
  2. ”Beach Clean-Up” aktivitet hvor fokus er at få samlet skrald ind på de danske kyster og ved/i andre former for vandmiljøer (havne, søer, åer m.v.)

Klik på knappen nedenfor og opret dit/jeres event på vores online platform.

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 10:00 - 16:00

Arrangør

Dansk Surf & Rafting Forbund

+4525142068 / kontakt@dsrf.dk Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Learn More

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar