En flot 10. Plads ved EM 2012!

Landsholdet deltog ved EM 2012 i Lipno, Tjekkiet, fra d. 28. August til d. 2. September. Konkurrencen blev vist live på internettet (www.strizna.cz) og blev også dækket af www.sportscene.tv, hvor det stadig er muligt at finde videoklip og diverse billeder.

Landsholdets bedste placering var en 10. plads ud af 23 hold i R4 kategoriens Head2Head disciplin. Herudover fik R6 båden en flot samlet 16. plads ud af 23 hold.

Landsholdet havde et mål om at komme i den bedste halvdel, men trods det ikke lykkedes, var der mange positive elementer at tage med hjem fra EM.

Under downriver disciplinen lykkedes det fx landsholdet at overhale to hold, hvorfor holdets vintertræning i styrkecenteret måtte siges at have været effektiv. Ligeledes kom holdet i mål kun 3 minutter efter det vindende hold, hvilket normalvis plejer at ligge på 6-7 min. i denne disciplin, hvor der ofte padles op imod 60 min. på floden. Det betyder med andre ord at danskerne sniger sig tættere på favoritterne og med en smule mere erfaring i bagagen kan det måske lykkedes holdet at komme i en top 10 ved de store A-level konkurrencer (EM & VM).

Under slalom disciplinen forsøgte holdet en ny stil som bl.a. indeholdte mere aggressivitet på indgangen til de enkelte porte. Det viste sig at være godt givet ud eftersom at de på deres 1. Gennemløb kun fik 4 x 5 sek. straf. Nu mangler der bare at blive skruet op for kræfterne under hele slalomgennemløbet, hvilket også vil kunne bringe dem i en top 10.

Vi ønsker landsholdet held og lykke fremover.

Dansk Surf & Rafting Forbund

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar