DSRF med i nyt idrætspolitisk initiativ

Af Jakob Færch, formand DSRF

Bag kulisserne arbejder vi i Dansk Surf & Rafting Forbund intenst på at styrke forbundets idrætspolitiske platform på både national og internationalt niveau. I næste uge træder DSRF ind på endnu en vigtig idrætspolitisk netværksplatform, når bestyrelsesmedlem og Uddannelsesansvarlig i DSRF Simon Brucz, bliver DSRF repræsentant i Idrættens Analyseinstituts nye initiativ Idrætssektorens Udviklingsforum.

Idrætssektorens Udviklingsforum er et nyt forum for idrætsrelaterede iværksættere, eventarrangører, kommunale forvaltninger, idrætsorganisationer, foreninger og kommercielle idrætsudbydere. I forummet deltager over 40 konsulenter, forskere, specialister og iværksættere fra bl.a. National platform for Gadeidræt, DGI, Dansk Atletik Forbund, Thisted Kommune, Ballerup Kommune, Elite Sport Århus, Aarhus Events, VIA University College, Play the Game og Syddansk Universitet.

Idrætssektorens Udviklingsforum skal styrke formidling af viden, netværksdannelse og erfaringsudveksling på tværs af de mange aktører i den brede idrætssektor, som skaber trends, udvikling og nye idrætsoplevelser. Vi forventer at DSRF, som et nyt ungt og ’hot’ forbund, der repræsenterer idrætsgrene i vækst, nye måder at organisere sig på, en åben tilgang til partnerskaber, et forbund der banker på døren til Danmarks Idrætsforbund, vil kunne bidrage med meget energi og viden til forummet. Det er selvfølgelig vores forventning at vi kan lære en masse, af de andre aktører og af Idrættens Analyseinstitut, så DSRF som idrætsorganisation kan udvikle sig endnu mere i nær fremtid.

Idrættens Udviklingsforum vil til en start have aktiviteter i 2015 og 2016 og vil indeholde en række Temamøder i forummet, en studietur til Storbritannien samt deltagelse i tre større konferencer:

  • Nordic Venue Forum 2015, Aarhus, den 13.-15. april 2015
  • Idrættens største Udfordringer V, foråret 2016
  • Play the Game-konferencen, Aarhus den 26.-29. oktober 2015

Tag gerne kontakt til os hvis du vil vide mere om det idrætspolitiske arbejde eller hjælpe til med arbejdet. Vi vil hen ad vejen bringe nogle artikler om arbejdet og erfaringerne med vores involvering i Idrættens Udviklingsforum.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar