DSRF konkurrence kalender 2015

Så lykkedes det! Vi er nu endelig klar med datoer på konkurrencer og events under DSRF i 2015.

Hent den samlede kalenderoversigt i pdf-format her.

Klubber, private ildsjæle og virksomheder samt andre organisationer har budt sig til og vil i år være værter for de mange konkurrencer under DSRF. De vil alle hver især være med til at udvikle og løfte sportsgrenene under DSRF til et endnu højere niveau og vi glæder os meget til at samarbejder med de forskellige parter.

DSRF har henover vinteren også etableret et SUP Advisory Board som skal sikre kvalitet i de SUP races der afvikles under DSRF. Det er hensigten at arrangører af SUP races kan bruge ressourcepersonerne til at få skabt professionelle og spektakulære races. Gruppen består af:

  • Casper Steinfath (NASA)
  • Philip Hahn-Petersen (Copenhagen Watersports)
  • Niels Lønborg (SUP Odense)
  • Nicoline Rasmussen (Ålsgårde Surfklub)
  • Mads Ring (Vedbæk Sejlklub)
  • Jens Wohlert (SUP Fanø)

På DM Surf Touren er der ovenpå succesen i 2014 også sket en opgradering. Mads Ejstrup, som i 2014 vandt surftouren, er nu teamet op med Kasper Brix (som lavede et kæmpe stykke arbejde i 2014) om at arrangere DM Surf Tour 2015. Det er vi rigtig glade for!

Whitewater sporten, herunder rafting og SUP white water, vil i 2015 også opleve et stort løft. Danish White Water Games vil flytte lokation til Sjoa i Norge hvor mulighederne er endnu større for at få etableret et godt dansk white water miljø. Her skal der prøves kræfter med et større slalomanlæg, nye SUP WW discipliner og ikke mindste længere og mere spektakulære downriver strækninger. Det glæder Copenhagen Watersports hvor der er endnu flere medlemmer som er begyndt at dyrke sporten, og klubben sender hele 6 hold afsted til et internationalt eurocup i Østrig i april 2015 for at dygtiggøre sig indenfor sporten (4 herrehold, 2 kvindehold)

Detaljerne for de enkelte konkurrence vil bliver offentliggjort løbende og vi opfordre derfor alle til at følge med på DSRF Facebook site eller her på hjemmesiden. Vi mangler fortsat at få bekræftet datoerne og lokationen for DM SUP Surf & Beach Race, som vi dog håber kommer hurtigts muligt.

Vi glæder os til at se jer alle til de mange fede events i 2015!

Aloha!

dsrf_konkurrence_kalender2015

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar