Ditte Hyldal Præstekjær er ansat som ny regnskabskonsulent i Dansk Surf & Rafting Forbund

Dansk Surf & Rafting Forbund har pr. 1. august 2021 ansat Ditte Hyldal Præstekjær som regnskabskonsulent i forbundet. Ditte er ansat 10 timer/ugen og skal være med til at sikre og styrke de mange administrative og økonomiske opgaver i forbundet

DSRF har over de seneste 5 år oplevet en enorm vækst i både antal af foreninger og medlemmer, men også antal af deltagere på alle forbundets uddannelser, events, workshops m.v. Tilsvarende driver forbundet to større udviklingsprojekter, STOKED SUSTAIN og FRI PÅ VANDET, og den markant øgede aktivitet har resulteret i, at opgaver i relation til administration og økonomi også er vokset betydeligt.

“At få ansat en ny medarbejder som kan aftage en hel del af forbundets administrative og økonomiske opgaver har været meget højt på vores prioriteringsliste. Det er rigtig vigtigt at vi i takt forbundets udvikling og den vækst vi fortsat oplever kan holde godt styr på butikken, og vi er derfor også super glade for at have fået Ditte med på holdet i DSRF. Hun besidder alle de kompetencer som vi ikke har og jeg er ikke ét sekund i tvivl om at hun bliver en kæmpe kvalitet for DSRF” siger Michael Lindberg, sekretariatschef i DSRF.

Ditte glæder sig også til at komme igang med arbejdet og siger blandt andet:

“Jeg glæder mig meget til at blive en del af DSRF, da jeg føler at stillingen er som skabt til mig, og at jeg kan bruge mine kompetencer fuldt ud. Jeg elsker at arbejde i små organisationer, hvor man føler man gør en stor forskel og hvor ens kollegaer er lidt som en lille familie og så synes jeg det er spændende med den udvikling som DSRF har været i og jeg glæder mig til at være med på rejsen videre frem mod en endnu større udbredelse af sporten”. 

Hvem er Ditte Hyldal Præstekjær?

Ditte har en HH fra Kalundborg Erhvervsskole og har gennem de seneste 20 år arbejdet med økonomistyring, bogføring, regnskab og løn samt en lang række forskellige administrative opgaver. Fra 2005-2012 har hun drevet egen virksomhed med henblik på bl.a. at hjælpe virksomheder med deres økonomi og administrative opgaver og siden 2009 har hun været ansat hos Loyality Group.

“Jeg har igennem de seneste 20 år beskæftiget mig med økonomi og administration, som er kompetencer jeg helt sikkert vil kunne bringe i spil i DSRF. Ved siden af min stilling i DSRF fortsætter jeg desuden som BackOffice manager i en konsulentvirksomhed, hvor jeg har ansvaret for økonomien herunder den type opgaver som jeg også skal løse i DSRF, såsom den daglige bogføring, løn, ad hoc opgaver m.v.” fortæller Ditte. 

Ditte har ikke tidligere arbejdet professionelt i foreningsidrætten, men hun glæder sig til at beskæftige sig med en helt ny type organisation i et helt nyt spændingsfelt mellem foreninger, forbund og andre politiske organisationer. Foreningslivet er dog ikke helt fremmed for Ditte da hun selv bruger meget af sin tid som frivillig i foreningerne “Spin for lungerne” og “Tour de lunger”.

“Jeg elsker at dyrke motion og være aktiv. Det er dog mest min cykel, der er på dagsorden, men måske jeg kan få hang til en ny sport, det kunne da være spændende”, siger Ditte.

Et stort varmt velkommen til Ditte i Dansk Surf & Rafting Forbund.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar