Dansk Raft Race Serie

Dansk Surf & Rafting Forbund (DSRF) er ved at undersøge mulighederne for at kunne afvikle en årlig Raft Race Serie med henblik på, at skabe et bedre konkurrencemiljø og et generelt større fokus på raftingsporten i norden. Det forventes at den første serie vil kunne afvikles i 2014.

Skærmbillede 2012-10-07 kl. 18.45.30

Danish Raft Race Series vil indeholde 3 årlige sammenhængende konkurrencer, der afvikles i henholdsvis Danmark og Sverige.

  • Race no. 1: Mörrum/Säveån
  • Race no. 2: Lissfors/Björbo
  • Race no. 3: København

Serien afvikles som R6 og R4 raft kategori og er åben for alle klubber og private teams med medlemsskab i Dansk Surf & Rafting Forbund. Deltagelse i 2014 er på et maximum af 10 hold af hensyn til det organisatoriske arbejde.

Ved hver konkurrence afvikles disciplinerne Sprint, Head 2 Head, Slalom og Downriver. Der tildeles point efter de officielle IRF Race Rules. Holdende kan vinde hver enkelt disciplin og konkurrence, men samler samtidig point sammen til det endelig slutresultat af hele serien, som afgøres med en finale i København.

Race no. 2 ved Lissfors/Björbo vil samtidig fungerer som DM 2014 for de danske rafting padlere.

Sponsorinteresse:

Formålet med Serien er at udvikle raftingsporten i Danmark og i Skandinavien som helhed samt at give de Danske padlere mulighed for, at forbedre deres tekniske færdigheder. Herved øges niveauet og muligheden for, at skabe bedre resultater ved internationale rafting konkurrencer.
Det forventes at Serien vil få en del opmærksomhed, da rafting sporten er spektakulær og anderledes end de gængse idrætter, hvorfor sponsorer vil få rig mulighed for at promovere deres produkter og brands. Skulle du som sponsor have lyst til at bidrage økonomisk eller med anden form for sponsorat til konkurrencen er du velkommen til at tage kontakt til Michael Lindberg, konkurrence & sponsoransvarlig: kontaktdsrf@gmail.com

Det er tiltænkt at Serien med tiden udvides med en 4. konkurrence i Norge, og DSRF ser derfor et stort udviklingspotentiale i serien.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar